Meddig turmixoltátok babátoknak az ételt?
Az én ikerfiaim nagyon zsíványak voltak, hamar hozzászoktak a turmixolt kajához és nem akarták rágni a kajájukat. 20 hónaposan az ebédet még turmixoltam (el lehet ítélni máshogy nem ették meg és üvöltőttek, hogy éhesek). Az volt a technikájuk, hogy csak nyelni kelljen, hamar eszünk és mehetünk rosszalkodni. Bezzeg apa kajáját el tudták rágni. Aztán anya bepörgött és közölte elromlott a turmix!!!
Az egyik kisfiam elfogadta a helyzetett és szépen evett, a másik hisztizett és 3 kanál után közölte, hogy jólakott és elment aludni (próbáltam neki kis tejet adni ilyenkor nehogy "éhen haljon", de bevágta a durcit és közölte, hogy nem és mutatta a turmixot) . Szegénykém 4 napig nem ebédelt, az ötödik napon megtört a jég, a gulyáslevesből már evett és háromszor repetázott is.
Amint lehet szoktsd le a turmixról!!!
Könnyen hozzászoknak, hogy nem kell dolgoznia akajával. Én azt a hibát követem el, hogy hallgatam az anyósómra, ő 2,5 éves koráig turmixolt ételt adott a kisfiának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!