ANYUKÁK, sokan vagyunk itt aki egyedül neveli a babáját?
Szia.
Minket még a terheség legelején hagyott el az"apuka".Elmondása szerint én ne ugy állok a dolgokhoz mit ahogy kellene Ő szerinte.Azt mondta ,h vetessem el a babát ,ha megtartom akkor kettönk között vége mindennek!Hazajöttem.A kisfiam most 3 hónapos,látogatja mert Ő az apukája címszó alatt.Gyerektartás kapok töle nem valami sokat,de inkább ne adna és akkor látnám mint a hátam közepét!Azt hogy Ő mit csinál azon kár rágódni csak magadat teszed tönkre,fáj de ott a babád aki fontosabb mint Ő!!!!
Szia!
Engem a terhesség elején hagyott el a baba apukája! Azt mondta ha nem vetetem el,nincs közös jövőnk! Eszembe sem jutott elvetetni. Most 14 hónapos a kisfiam! Az Apja (ha lehet őt igy nevezni,én inkább egy donornak nevezném) ha van kedve jön hozzá 10-20 percre,ha nincs kedve hetekig sem érdekli! Egyébként hivatalosan hetente egyszer egy órára láthatná,kizárólag az én jelenlétemben. És 7 éves kora után viheti el egyedül egy napra! A gyerek nem tudja,nem érti még,h ő az apja! Bár egy ilyen apára aki nem állt ki mellette nincs is neki szüksége! Ő éli világát a barátnőjével,én meg nevelem a kisfiam!
Nagyon nehéz egyedül,nekem főleg lelkileg,de hiszek abban,h eljön nekünk is az igazi boldogság!
Szia!Minket a kislányom egy éves korában hagyott el.Most 28 hónapos a leányzó.Két hetente jön,két napra,de pénzt egy fillért nem ad,nem vesz semmit a gyerekének,mert nincs pénze.Itt hagyott egy jókora jelzáloghitellel és hitelkártya törlesztéssel.Teljesen egyedül vagyok,segítségem nincs és dolgozni sem tudok menni,mert nem veszik be sehova a kislányom,a játszóházak meg nagyon drágák.Már mindenemet eladom,de így sem tudom,miből lesz télre ruha a kicsimnek.A szomszédomhoz járok internetezni,munkát nézni.De a "férjem" idejön és én adok neki enni.Remélem hamarosan talpra állok és elválhatok tőle.(Most annyi adóssága van,hogy a válóper után biztos én fizetném a felét).
Feldolgozni nem lehet.Túl lehet élni!Most rossz,de milyen ember az,aki elhagy,nőzik,de azért felhív,hogy hiányzotok?Én elküldeném a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!