Mit gondoltok a Teónia névről?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon szép név és nem gyakori de nem is ilyen fura mint a Küllikkiki vagy Agrippina2022. jún. 11. 12:06
1/10 anonim válasza:
mit gondolok? hogy feltűnősködő a szülő, akinek kb. ezt a nevet kiizzadni volt az össz teljesítménye az életben.
2/10 anonim válasza:
Kissé szokatlan, de szép név. Mondjuk én nem adnám a lányomnak, de valami művész neveként el tudnám képzelni.
3/10 anonim válasza:
Számomra is túl feltűnősködni akaró szülőt takar.
Valamint annyira hasonlít a Teória szóra hogy nem lennék biztos benne h mit hallom es visszakérdeznék
4/10 anonim válasza:
Nem tetszik. Ha már valami ilyesmi, akkor Teodóra.
5/10 anonim válasza:
borzalmas, de ugysem adja ezt senki
6/10 anonim válasza:
Olyan mint a teória.
És igen, látszik hogy a kedves szülő majd beszart, úgy erőlködött, hogy valami igazán különleges nevet találjon a kis hópihéjének.
7/10 anonim válasza:
Olyan mintha egy távközlési cég neve lenne...
8/10 anonim válasza:
Szerintem szép, én szívesen viselném, nagyon kis bájos, finom, nőies. Tia -nak becézném.
9/10 anonim válasza:
Az már majdnem Teória. Nagyon fura, kb. az ókori római vagy görög birodalomban tudnám elképzelni, egy regényben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!