Mi lehet az oka, hogy valaki 2 különböző márkájú/fajtájú pelenkát használ nappalra és éjszakára?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm mondta a múltkor, hogy nála éjszakára Pampers pelenkát kap a baba, nappalra meg dm-eset. Nem kérdeztem tőle, miért így csinélják, majd megkérdezem legközelebb. De felmerült a kérdés, hogy vajon milyen okai lehetnek, hogy nem azonos márkájút tehát nem ugyanolyat használ valaki nappalra és éjjelre?
Van esetleg itt olyan, aki eltérőt használ nappalra/éjszakára, vagy valami más szisztéma szerint? Mely márkákat, és milyen okból?
2022. jún. 7. 21:54
11/14 anonim válasza:
hát én nem így csináltam, mert annak kb. semmi értelme. ha többet bír a drágább, akkor miért kéne nappal gyakrabban cserélni? a gyerek popija száraz. akkor mi az indok?
12/14 anonim válasza:
Hát száraz, de én higiénikusabbnak gondolom cserélni. De nehogy ezen is vita legyen. 🤦🙊 Mindenki úgy cselekszik ahogy akar
13/14 anonim válasza:
Mert a mikróbák ugyanúgy elindulnak benne…
Plusz kényelmetlen a lógó pelusban lenni nekik. A drága is lógni kezd, ha sok van benne.
14/14 anonim válasza:
Az egyik a higiénia, igen, amit írtok, meg másrészt én egy idő idő után már érzem a pisi szagot, ezért is cserélem, Holott még simán bírná a pelus, nem ázik át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!