Valaki babájanak vannak ezek a tünetek? Ez valami genetikai betegség lehet? Hypotonia Sok sírás Nem szopizik Feszít
Szia
Láttam, hogy ez a sokadik kérdésed a babáddal kapcsolatban 😟 Neurológusnál voltál a picivel?
Szia
Igen, voltunk. Ott is csak üvöltött
6 hónapos.
De senki nem mond semmit
Devenyesnel voltunk amikor három
Hónapos volt és amúgy ő észre sem vette hogy hypoton.. azt mondta fokozott aktivitású a moro reflexe.. aztán én nem hagytam annyiban mert marhára nem csinálta azt az olelos mozgást, meg a megijedest nagyon és neurológust felkerestem. Ő mondta hogy laza a nyak és hatizma, és a moro marhára nem váltható ki nála. Csinált esés tesztet vagy hogy hívják. (Nem tudom a laza izmokra egy devenyes szakembernek nem kellett volna rá jönnie?) konduktornal is voltunk ő is mondta hogy laza és adott feladatokat.
Jovoheten megyünk egy másik devenyeshez
Figyelj. Pici még. NE szervezetekhez vidd,hanem orvoshoz!
A háziorvos ad beutalót a kórházba fejlődésneurológushoz.
A Dévényes NEM orvos,persze, hogy nem vesz észre dolgokat.
Az én húgom intenzíves nővér, mégse hozzá megyek orvoshoz. Érted.
Biztos van nálatok is háziorvos,meg kórház, intézkedjél. Ott megkapja a diagnózist meg a kiírt fejlesztést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!