Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valaki babájanak vannak ezek...

Lyoni kérdése:

Valaki babájanak vannak ezek a tünetek? Ez valami genetikai betegség lehet? Hypotonia Sok sírás Nem szopizik Feszít

Figyelt kérdés
2022. jún. 7. 09:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Láttam, hogy ez a sokadik kérdésed a babáddal kapcsolatban 😟 Neurológusnál voltál a picivel?

2022. jún. 7. 09:14
 2/18 anonim ***** válasza:
Mennyi idős?
2022. jún. 7. 09:16
 3/18 A kérdező kommentje:

Szia

Igen, voltunk. Ott is csak üvöltött

6 hónapos.

De senki nem mond semmit

2022. jún. 7. 11:43
 4/18 anonim ***** válasza:
Gyógytornász?
2022. jún. 7. 11:48
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Vidd el fejlődésneurológushoz is. Teljesen más orvos,mint a neurológus.
2022. jún. 7. 12:07
 6/18 A kérdező kommentje:

Devenyesnel voltunk amikor három

Hónapos volt és amúgy ő észre sem vette hogy hypoton.. azt mondta fokozott aktivitású a moro reflexe.. aztán én nem hagytam annyiban mert marhára nem csinálta azt az olelos mozgást, meg a megijedest nagyon és neurológust felkerestem. Ő mondta hogy laza a nyak és hatizma, és a moro marhára nem váltható ki nála. Csinált esés tesztet vagy hogy hívják. (Nem tudom a laza izmokra egy devenyes szakembernek nem kellett volna rá jönnie?) konduktornal is voltunk ő is mondta hogy laza és adott feladatokat.

Jovoheten megyünk egy másik devenyeshez

2022. jún. 7. 12:11
 7/18 A kérdező kommentje:
És Mosonmagyaróvár/Győrben hol van fejlődés neurológus? Mert kerestem de nem találtam csak a gezenguzt Győrben és mi ott voltunk
2022. jún. 7. 12:12
 8/18 anonim ***** válasza:

Figyelj. Pici még. NE szervezetekhez vidd,hanem orvoshoz!

A háziorvos ad beutalót a kórházba fejlődésneurológushoz.

A Dévényes NEM orvos,persze, hogy nem vesz észre dolgokat.

Az én húgom intenzíves nővér, mégse hozzá megyek orvoshoz. Érted.

Biztos van nálatok is háziorvos,meg kórház, intézkedjél. Ott megkapja a diagnózist meg a kiírt fejlesztést.

2022. jún. 7. 12:17
 9/18 anonim ***** válasza:
Neurológus adott papírt gondolom, mit írt a véleményhez, diagnózishoz?
2022. jún. 7. 12:17
 10/18 anonim ***** válasza:
Azt írod,senki nem mond semmit. Ha csak ilyen pénzes helyekre viszed, nem is fognak semmit mondani. Nem ez az érdekük. Valamint komolyabb eltéréseket fel se ismernek,hiszen nem orvosok.
2022. jún. 7. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!