Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet szedni kalciumot annak...

Lehet szedni kalciumot annak aki szoptat?

Figyelt kérdés
szedem az elevitet de meg is miota szoptatok annyira le vagyok gyengulve rettenetesen faj a nyakam a csigojam a terdem, bokam.ha le gugolok alig tudok fel allni,reggel alig tudok fel kelni az agybol.3 honapos a kis lanyom es neki is eszre vettem hogy nagyon recseg a terde es a bokaja mikor felusozunk es meg fogom. 22 eves vagyok es tisztara ojan vagyok mint egy ven asszony. segitsetek kerlek!
2008. dec. 19. 12:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Nyugodtan szedhetsz!
2008. dec. 19. 13:26
 2/3 anonim ***** válasza:

mi az hogy lehet? KELL!!!

mindent elvesz tőled a baba. Mi most voltunk csípőficam vizsgálaton ott a doki mondta anyuka kalcium kalcium, kalcium... erős csontok legyenek a babának na és hogy az anyuka se érezze magát 70 évesnek. Szóval szedjél feltétlen valamit az elevit az jó nem emlékszem pontosan abban mennyi a kalcium én 500 mg-ot szedek naponta a Lenkei féle alap vitaminból.+pezsgőtabl. Én is szoktam érezni a fáradságot ez a merev testartásból adódik amikor szoptatsz. Na és a mozgás ami segítene.

4 hónapos baba anyukája

2008. dec. 19. 13:44
 3/3 A kérdező kommentje:
akkor szedem az elevitet es akkor iszok naponta melle egy pezsgo tablettat is kalciumot. a pezsgo tabletta jobb mint a sima tabletta?? koszonom a segitseget es szep babazast.
2008. dec. 19. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!