Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az olajozáson és babé samponon...

Az olajozáson és babé samponon kivül mi szedheti még le a koszmot?

Figyelt kérdés
több hete küzdünk vele, nem akar elmulni..
2008. dec. 19. 11:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én kaptam a dokinénitől glicerisen fürdetőt,mert az én babánm is nagyon koszmós volt.

Ő allergiás a fürdetőre,ezért volt koszmós a kis feje.

Mára teljesen elmúlt!

5 hós kicsi fiú anyukája

2008. dec. 19. 12:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Akarom írni: glicerines:)
2008. dec. 19. 12:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekünk szaliciles kenőcsöt írt a doktornő, az jó volt, a babe sampon inkább csak megelőzésre jó, legalábbis szerintem.
2008. dec. 19. 12:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem sem használt semmi, vastagon volt szegénykém fején a koszmó. Lehet, hogy le fognak hurrogni, de én bizony lekapargattam! Hónapokig szenvedtünk vele, amikor jól beolajoztam, rátettem egy rossz sapkát és pár óra múlva szépen (óvatosan!) nekiálltam lekapirgálni. Mondjuk a lányomnak nagyon hosszú haja van, lehet, hogy rövidebb hajnál könnyebben megy. Aztán este megmostuk babe samponnal (ami szerintem is csak max. megelőzésre jó). Aztán egy hét múlva megint megcsináltam, mert egy kevés maradt rajta. Azóta teljesen eltűnt!
2008. dec. 19. 12:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia,nekünk azt tanácsolták,hogy fürdés előtt olajozzam be a buksiját,majd jól dörgöljem le(amennyire lehet a babáknál) fürcsi közben.Erre tökéletesen megfelel a fürdetőkendőnk,majd utána újból olajozás és fésülés.
2008. dec. 19. 13:57
 6/7 anonim ***** válasza:
mi gyogyszetári kutyulványt kaptunk 4féle valamivel. gyermekorvos irta ki. (persze magánrendelésen, mert a háziorvosunk nem foglalkozott vele. :-()
2008. dec. 19. 14:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Bizony, leszoktam kapargatni én is, persze, finoman. Olajozás, fésülgetés, kaparás és a végén este fürdetésnél, lemosom.
2008. dec. 19. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!