Mikortol kell a darabos ételeket elkezdeni? Mikor elég már csak törni és nem kell turmixolni? Most pépeket kap a 7 és fél hos kislányom és nincs foga. Sokmindent eszik.
Figyelt kérdés
2008. dec. 19. 11:13
1/3 anonim 

válasza:

Ha ha majd lesz foga és megtudja rágni.
2/3 A kérdező kommentje:
mert van olyan baba akinek csak 1 éves kora után jön ki a foga és annak is adnak mert állitolag erős az inye amivel elmajszolja. nekem igy jo de többen mondják h 8 honaposan már adjak neki darabost csak ezért kérdezem
2008. dec. 19. 11:55
3/3 anonim 

válasza:

szia
az én fiacskámnak még mindig nincs foga-pedig elmúlt 1 éves.sokáig pépesitettem-de most már mondta a dokinéni,h ne,nem kell,mert összepréselik azért-és dolgoztassam egy kicsit.sztem,ha nem öklendezik,lassan próbáld meg.pl egy fél -banánt adhatsz a kezébe kezdetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!