Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem tudom eltalálni, mi baja...

Nem tudom eltalálni, mi baja lehet az 5 hónapos kisfiamnak? Hasfájós baba (még mindig), infacolt, gripe watert használunk nála.

Figyelt kérdés

Teljesen tanácstalan vagyok, segítsetek! Amikor elkezdtük használni, segített valamennyit, de nem múlt el a pocifájás. Próbáltuk elhagyni egyiket-másikat, aztán mindkettőt, de még rosszabb lett. Közben 4,5 hónaposan kibújt az első foga, aztán pár napra rá a második is. Ezekkel nem volt baj, mert sokat aludt, és csak úgy vettem észre a fogát, hogy elkapta a kezemet, betette a szájába, a fogára.

A kérdésem konkrétan az lenne, hogy nappal sem, de éjszaka sem alszik, ez most pocifájás, fogfájás (a felső fogak jönnek esetleg), vagy mire gyanakodjak?

Este fürdés után alszik kb. 2-3 órát, utána szinte folyamatosan fenn van, hasra fordítom (elalszik 10 percre), hátra fordítom(elalszik 10 percre), megetetem(kb. félórát alszik), felveszem (elalszik 10 percre), járok vele (elalszik 10 percre). Nem bolygatom, csak akkor teszem ezeket, amikor kipattan a szeme, és sírni kezd.

Egyébként pedig jókedvű, anyatejes baba, pisi bőven van, kaki 2 nagy adag, és 1 kicsi. 8 kg, nem fogy, de kb. stagnál a súlya (3600 grammal született).

2008. dec. 19. 11:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én lányom is nagyon hasfájós volt, mi is kipróbáltunk minden varázsszert, aztán amikor már a végkimerülés határán voltunk, akkor ajánlották az aloe activatort. Nekünk ez vált be, azóta szinte semmi baj nincs a pocakkal. Annyi cseppet kell adni a babának, ahány kg. Próbáljátok ki! Sok sikert!

2008. dec. 19. 11:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is pont az FLP-s aloe vera activatort akartam ajánlani. Én ezt használtam hasra és most fogzásra is.

Kilónként 2 csepp adható, én két részletben adtam délben és este.

Ezt csak akkr kell, ha látod, hogy fájdalmai vannak, nem rendszeresen, mert ha nincs baja, megcsikarja a hasát.

Tehát ha szenved, kilónként 1 csepp, és imsételheted, akár többször is, bajt nem tud okozni!

2008. dec. 19. 11:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát elvileg a hasfájás 3 hósan elmúlik.Nálunk éjszaka van gond,kb.egy hete minden éjjel vagy 10* kell fel,sír,és ha simogatom a hátát vissza alszik.Azt mondják a foga,de én már nem tudom.Van már neki 3,és egyikkel sem jártunk igy.
2008. dec. 19. 11:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! Nekünk hasfájásra a Normaflore vált be, lehet adni huzamosabb ideig is, akár egy hónapig is. Egy próbát szerintem megér

3 hónapos kisfiú anyukája

2008. dec. 19. 14:02
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! A férjem vett homeopátiás golyót, most azt használjuk, egyenlőre jónak tűnik.

Amiket tanácsoltatok, mindenképpen észben tartom, és használni fogom, ha a homeopátiás szer mégsem válna be.

2008. dec. 21. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!