Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11 hetes lesz a babám holnap...

11 hetes lesz a babám holnap után. Àtfordult hasról hátra. Ez nem korai?

Figyelt kérdés
2022. máj. 30. 14:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%
Valószínűleg csak a feje súlya elhúzta. Nem fordult át. Elborult.
2022. máj. 30. 14:23
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
Az àtlagot megelőző, de nem kirìvòan korai.
2022. máj. 30. 14:37
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém két hetesen fordult át. Szaladtunk gyógytornászhoz és kiderült csak a feje súlya segített neki. Ha azt látod, hogy más területen sem stimmel valami felkereshetsz konduktort vagy gyógytornászt de szerintem nem extrém eset.
2022. máj. 30. 14:58
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy a feje súlya miatt. már 3* csinálta ma. Ő a második gyerek van tapasztalatom és egyértelműen próbálkozott majd sikerült az àtfordulàs
2022. máj. 30. 14:59
 5/11 A kérdező kommentje:

Lábával és nyakával segítette a fordulást.

A nagy 4 hónaposan fordult át. Azért is érdekes,illetve érdeklődöm ,hogy ez nem e korai

De akkor ezek szerint ez nem extrém.

2022. máj. 30. 15:03
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

A kistesók mindig gyorsabban fejlődnek. Lehet akár normális is.

A fejét szépen tartja hason fekve?

2022. máj. 30. 15:28
 7/11 anonim ***** válasza:
46%
Jó, akkor több kisebb mozgásfejlődési szakaszt átugorva átfordult, de tényleg. Nem a feje húzta, szánt szándékkal történt így. Jövő héten tigrisbukfencezni fog. Milyen visszaigazolást kérsz? 🤷‍♀️
2022. máj. 30. 15:35
 8/11 anonim ***** válasza:
84%
Enyém is 11 hetes lesz kedden és egy pár napja már nagyon próbálkozik. :) át még ugyan nem fordult, de nagyon a közelében van, egy ilyen próbálkozást pont látott a védőnő is, nekem azt mondta csak, hogy picit korai ugyan, de egyáltalán nem egyedi vagy kirívó eset, aggódásra nem ad okot.
2022. máj. 30. 15:46
 9/11 A kérdező kommentje:

A fejét tartja hason fekve igen.7es neked is köszönöm,nem értem miért vagy gúnyos.

Azt sem értem,hogy miből gondolod,hogy kimaradt volna más. Erről nem írtam.

Azt kérdeztem,hogy ez normális e? Arra gondoltam,hogy esetleg utal feszessègre vagy ilyesmi.

Nem a feje húzta ,hiszen lökte magát a lábát és a nyakát is használta és ma már 3* összehozta. Jövő héten 3 hónapos szóval nem értem mi bajod van

Nem azt írtam,hogy 1 hetes stb

De látom neked rossz napod van

2022. máj. 30. 15:47
 10/11 A kérdező kommentje:

8as köszönöm neked. Én is napok óta látom,hogy próbálkozott az enyém. Ma sikerült neki 3* és az egyik àtfordulàst fel is vettem és csütörtökön jön a védőnő neki megfogom mutatni.

Örülök,hogy nem egyedi eset ☺️

2022. máj. 30. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!