Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel "helyettesíthetem"ezt...

Mivel "helyettesíthetem"ezt az olajat?

Figyelt kérdés
a hajlatokat eddig ezzel a gyógyszertári olajjal(napraforgóolaj) kentem másfél hónapos fiamnak,de most kifogyott,Mintha valahol olvastam vagy hallottam volna,hogy ez ugyanaz,mint a sima étolaj,azt öntik bele.Igaz ez?Ha igen,akkor ami itthon van étolaj,azzal is kenhetem neki?Ha nem,akkor mit ajánlanátok?Johnsons babaolajunk van,de azt nem merem hasznáni neki,nehogy allergizáljon.Hintőport a védőnő nem ajánlja,mert becsomósodik,és akkor nagyobb gond lesz belőle..Akkor mivel kenjem neki?Mert muszáj,mert észrevettem fürdésnél ahogy mostam,hogy "darabos"kicsit,pedig minden fürdés után megtöröltem és bekentem neki,de ezekszerint nem elég alaposan sajnos...Amúgy a hintőport hova használhatom neki?Mert 3dobozzal is van,nem akarom kidobi...vagy tényleg ennyire"rossz"lenne?
2010. szept. 18. 17:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az orvos nem árt, mivel nem tudhatod, mivel állsz szemben, és így látatlanban, mi sem. Viszont: az én babám bőre nagyon-nagyon száraz, érdes, gyakran viszket neki és nem ekcémás. Először azt hittük mi is, orvos is, de végül kiderült, hogy mivel vakarózik, felülfertőződnek a vakarások. Olajjal kennünk tilos, mert még jobban szárít, mi egy speciális testápolót kaptunk rá.
2010. szept. 18. 20:35
 12/15 A kérdező kommentje:
köszönöm.Ő nem vakarózik mivel még pici,és így nemis tudom hogy viszket e neki sajnos.Neki alapból nem száraz a bőre,de mindenképp megmutatom akkor dokinak.
2010. szept. 18. 20:38
 13/15 anonim ***** válasza:
Jobbulást szegény picinek! És ha úgy látod jobbnak,szerintem nyugodtan menj vele ügyeletre,hátha van valami használható orvos..
2010. szept. 18. 22:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom ugyanaz. Egyébként ha maradsz az olajnál akkor inkább vegyél bármilyen hidegen sajtolt olajat (pl.oliva, levendula, lenmag), a Johnsons tele van adalékanyagokkal (kőolajszármazékkal pl.)
2010. szept. 18. 22:39
 15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm.Ügyeletre nem viszem emiatt,nem vészes ez,jövőhéten elviszem dokihoz.Amúgy ma bementem egy gyógyszertárba,hogy hátha utántöltik ezt az olajat,és mondta a hölgy,hogy most pont hiánycikk náluk,de elmondja nekem,hogy ebbe a sima háztartási olaj van,flóra vagy melyik,azt kapják ők is,és azt öntik bele.:)úgyhogy jól emlékeztem akkor,így azzal kenem addig még megnem kérdem azért a dokinkat.
2010. szept. 19. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!