Ha a nagyi sokat foglalkozik a babával, akkor azt fogja hinni hogy ő az anyja ? Jobban fogja szeretni mint a saját anyját?
Azt nem fogja hinni, hogy ő az anyja, viszont szorosabb kötődése lehet hozzá.
Ez olyan mint annak idején, amikor dajkák nevelték az arisztokrata csemetéket. Szorosabb volt a valós, megélt érzelmi kötelék a dajkával, mint az anyával. Ettől még tudta, hogy ki az anyja.
Másképp fogja szeretni.
A fiam 6 éves. Születése óta sokat van anyummal és a anyósommal is, szerencsére nálunk nagyon jó a viszony. Minden nap elmondja, hogy mennyire szeret engem, és én vagyok a legjobn anyuka, ölelget, bújik, stb...de amint alkalma van "lelépni" valamelyik mamához, már húzza is a csíkot 🤣 Azért a mamáknál több minden meg van engedve, kevesebbszer mondanak nemet, meg nincs az, hogy most várj egy kicsit kisfiam, mert ki kell teregetnem a ruhákat, és hasonlók, hanem ki van nyalva a feneke amíg ott van. De mindig rohan hozzánk haza is, és láthatóan örül, hogy megint itthon van. Nekem nincs ezzel így semmi problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!