Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem foglalkozik a saját...

Miért nem foglalkozik a saját dolgával?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon közeli rokonom, aki állandóan beleszól mindenbe! Kioktat, utasít, semmi sem jó neki!

Ha eljönnek hozzánk állandóan szétnéz, ha éppen nem tudtam elpakolni a ruhákat akkor az a baja, mindenbe beleköt. Állandóan megbánt!

Másnál csillog-villog minden, amióta a babája megszületett? Egész nap meg sem állok főzök-mosok-takarítok! De szerinte semmit nem csinálok!

2010. okt. 18. 23:02
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Még a babám nevelésébe is bele akart szólni, meg le van maradva, mert 6 hónaposan még nem ült!

Már felállt, kúszik és ül 8 hónaposan!

2010. okt. 18. 23:06
 2/12 Nikcsi ***** válasza:

Ennek az ismerosodnek van gyereke?

Egyebkent meg szep magyar egyszeruseggel sz..rd le, vagy ha jol ismered, te is celozgathatsz az o gyenge pontjaira -biztos van neki- hatha eszreveszi magat.

2010. okt. 18. 23:07
 3/12 A kérdező kommentje:
Van, és gyenge pontja is, de veszekedni nem akarok.
2010. okt. 18. 23:08
 4/12 Nikcsi ***** válasza:

Nem veszekedned kell, csak az o stilusaban visszaszolni. Ezt mashogy megoldani nem tudod, ha hagyod magad, meg jobban csinalja majd.

Vagy a masik megoldas hogy szepen elbeszelgetsz vele hogy ez teged zavar, alljon le.

A drasztikus megoldas, nem keresed tobbe a tarsasagat.

Az biztos en biztos nem turnem, eloszer probalnek neki szepen celozgatni hogy ez nem szep, aztan drasztikusabb lepeseket kovetnek el.

Ne hagyd hogy masok mondjak meg milyen anya, haziasszony vagy es ne hagyd hogy elvegyek a kedved. Probald elkonyvelni egy buta libanak es tullepni azon amiket mond. Te tobb vagy annal mint hogy ilyen felmergesitsen.

2010. okt. 18. 23:13
 5/12 anonim ***** válasza:

Egyszerűen mond meg neki az igazat, hogy fejezze be a kritizálást mert nem veszi észre hogy csak ezt csinálja.

Vagy csak ezért megy hozzátok, unatkozik?

Ha soha nem lépsz fel ellene egy kicsit is erőteljesebben akkor azt érzi hogy ő van nyeregben és soha nem hagyja abba. Látja rajtad hogy gyenge vagy, tűrsz, direkt csinálja.

Hidd el tapasztalatból irom ezeket mert én is ilyen vagyok.

Csak 1x akadtam ki, de akkor nagyon.....azóta nincs is beleszólás semmibe. Az én házam, itt én vagyok itthon én vagyok az úr......ő csak vendég!

2010. okt. 18. 23:22
 6/12 A kérdező kommentje:
Elvileg minket meglátogatni jön, de állandóan kritizál. Még sütök is neki süteményt névnapra, szülinapra ő meg soha semmit! Ha viszem neki a süteményt, mindig megkérdezi, hogy te sütötted? Ki sütötte volna?!
2010. okt. 18. 23:29
 7/12 A kérdező kommentje:
De mit mondjak neki? Mert ő egy fúria, már bocsánat!
2010. okt. 18. 23:30
 8/12 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: Nem az anyósodról van szó véletlenül mert tökre olyan.?
2010. okt. 18. 23:31
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem az anyósom!
2010. okt. 18. 23:32
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Minek foglalkozol vele? Ne süss neki, kérd meg, hogy ne látogasson. Én megszakítanám vele a kapcsolatot, akár rokon, akár nem.
2010. okt. 19. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!