Milyen ízesített tápszerek vannak?
Figyelt kérdés
A natúrról váltottunk a Mildibé banánosra (9+), csak azt itta meg a kisfiam, de mostmár az sem kell neki. Nem tudom mivel próbálkozzam....2010. szept. 18. 17:19
1/3 anonim válasza:
Én ilyenkor azt csináltam, h 4-5 napig nem adtam tápszert, persze helyette több tejterméket (ha olyan korban van a babád). utána megint megittA.
2/3 anonim válasza:
Humana Baby Fit (szintén banános), csak az volt a baj, hogy megfogta a kisfiam pociját, ezért egy idő után szinte ösztönösen nem akarta meginni. Utána Bebát kapott, az tök fincsi, még nekem is ízlett, csak az meg nagyon drága. De abból létezik vaníliás is. Most Humana jó éjt tápit iszik (Müllerben veszem, 1790 Ft), ez is vaníliás, 6 hónapos kortól adható, ezt legalább megissza rendesen.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm nekün sajnos a Beba sem jött be....
2010. szept. 19. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!