Mindenki szerint csak az idő segít, de mégis mennyi idő? (Hasfájás)
Figyelt kérdés
A babám 3 hónapos lett 27-én. Szopizik, de valahogy mindig nagyon sok levegőt nyel. Többször büfiztetem közben is, de így is marad levegő valószínűleg a pocakban, mert 1 órával később tekereg, sír, feszíti magát meg a lábait. Már szinte minden cseppet kipróbáltam, tornáztatom a lábacskáit de nem segít sokat, sőt, azt vettem észte mintha még rosszabb lenne azóta hogy 3 hónapos lett. Kérlek írjatok valami bíztatót mert 3 hónapja nem alszok igazából szinte semmit, és most kezdek besokallni :(2022. máj. 30. 09:08
11/18 anonim válasza:
Nálunk a sajt a legrosszabb és minnél később jöttem rá annál rosszabb lett. A végére már kis tejet se viselt el szóval teljesen elkellet hagynom. Egy hét után már látványosan jobb volt a helyzet. A másik amit valamiért nem bír ha bő olajban sültet eszek. A lehet mindent enni, az tényleg csak addig érvényes míg nem fáj a pocakja. A kakija milyen sárga ? A mi babánké zöldes lett és büdös, mig fájt a pocakja onnan volt egyértelmű a tej probléma is.
12/18 anonim válasza:
Biogaia nevű cuccot próbáld ki, naponta 5 csepp, minket az tett rendbe.
13/18 A kérdező kommentje:
A biogaiat és a Dvitamint kapja minden nap. A kakija szép mustársárga de nem kenőcsös mindig, hanem néha vannak benne magszerű darabkák. Napi 2-3x kakil. Egy időben kapta a Coli comfortot, az espumisant meg mostanában adtam de aztán azt vettem észre hogy csak pár napig jó, aztán rosszabb mint mikor nem kapott. A gripe watert rendeltem meg most, hátha segít. Az infacolt nem próbáltuk még de az hasonló lehet mint az espumisan a szimetikon miatt :/
2022. máj. 30. 11:39
14/18 anonim válasza:
Az Infacol nekünk lófütyit nem ért.
15/18 anonim válasza:
A tejfehérje allergia általában véres széklettel is jár. Ne diétázz feleslegesen.
16/18 anonim válasza:
Mizu kérdező? Hogy alakultak a dolgok?
17/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok, köszi a kérdést, 5 hónapos koráig tartott a hasfájás, de az utolsó 2 hónapban már nem adtam neki semmilyen cseppet, mert úgy éreztem csak rosszabb azokkal. Most a fogzás volt kicsit rosszabb időszak, de a hasfájáshoz képest ez semmi 😅 szóval tök boldog vagyok, bár az éjszakát még nem aludta át, de már az is felüdülés hogy 6 órát alszik egyben és 1x-2x ébred meg csak, akkor is csak szopizik egyet aztán alszik is tovább. Persze köztünk alszik az ágyban mert máshogy nem bírtam volna ezt az éjszakázást.
Arra esetleg van tippetek hogyan szoktathatnám be a kiságyába? 😄
2022. okt. 29. 20:33
18/18 anonim válasza:
20hónapos a fiam. Köztünk alszik, kiságyba kb 2-3órát alszik este, első ébredésig. Én is várom a tippeket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!