Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A kamilla teát hogy készítitek...

A kamilla teát hogy készítitek a babátoknak?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi,hogy mennyi vízhez mennyi füvet és cukrot tesztek.(7 hetes a kisfiam)
2010. szept. 18. 16:07
 1/3 anonim ***** válasza:
én egyáltalán nem cukrozom,és 1-2dl vízhez,7-8db kamillavirágot rakok neki bele,azt hagyom kb 5-10percig ázni letakarva,leszűröm,és ennyi.
2010. szept. 18. 17:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Ilyen kicsi babának én csak kvázi átcsorgatnám a forró vizet a kamillavirágokon (kb. 1 teáskanálnyit forrázok 1,5 dl vízhez), hogy egy nagyon halvány sárga italt kapjál. Cukrozni én sem szoktam, nincs rá szüksége.
2010. szept. 18. 18:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Én filteres teát készítettem neki. 1-2 percig áztattam a 2 dl vízben 1 filtert.

Cukrot akkor tettem bele, ha szorulása volt. 1 teáskanál cukrot szép világosra karamelllizáltam, felöntöttem a kb 1 dl teával, addig kevergettem amig a karamell teljesen feloldódott, iható hőmérsékletűre hűtöttem és már mehetett is a babinak.

Általában reggel adtam neki "éhgyomorra", és rendben is volt.

2010. szept. 19. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!