Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megfelelő manapság a Márta...

Megfelelő manapság a Márta név egy kisbaba számára?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről a névről? Csúfolnák vele a suliban, oviban?
2022. máj. 27. 21:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi Rántásnak hívtuk az ofőt, de azt hiszem, ő is Mártásként kezdte. Ettől függetlenül ez nem tartana vissza, tényleg mindent lehet csúfolni. Én nem szeretnék régies nevet adni, tehát nem adnám, de amúgy nincs baj vele. Ha neked ezt tetszik, szerintem nyugodtan add.
2022. máj. 27. 22:32
 12/14 anonim ***** válasza:
81%
Régen egyáltalán nem tetszett ez a név. De most simán eltudok vele képzelni egy dekoratív kiegyensúlyozott nőt és egy cserfes huncut kislányt is ezzel a névvel. Abszolút tetszik benne az, hogy nem tömeg név, de a különlegeségét nem az idegen hangzása miatt kapja, hanem a ritkasága miatt. Számomra ilyen kettő az egyben név, ritka de egyszerű. Szóval teljesen adható/vállalható /viselhető név.
2022. máj. 28. 11:57
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen.
2022. máj. 29. 14:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem volt Márti barátnőm az iskolában, őt pl. egyáltalán nem csúfolták sehogy.
2022. máj. 29. 16:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!