Melyik a hasznosabb-jobb: Lego primo v Clemmi? (9 hónapos kisfiamnak nem tudom eldönteni, h melyik lenne jobb)
Na utánna néztem mert még soha nem hallottam ezt a két nevet.
A Clemmy nem lego gyártmény, az egy tök különáló cég gyártja.
A primo tényleg a Lego egy babáknak ajánlott márkája, ahogy neézem a duplo egyik fajtája, és szerintem a duplóval össze szerelhetö.
így a primo-t ajánlanám mert könnyebben kombinálható. de én tuti duplót vennék neki.
Nem igazán vesz a szájába semmit a kisfiam. Szeretném minél többféle tapintású, állagú dologgal megismertetni. Kérdés, h a Duplóval összeépítve szokták e a gyerekek valóban használni, vagy mikor megkapják a duplót, csak akkor már csak az újjal játszik.. Első babánk, úgyhogy nem tudom..
A primo, v duplóra ha ráharapna nem hiszem, h keményebb, mint mikor a kiságy szélét, vagy a kanalat rágják a babák. Vagy rosszul gondolom?
Én a Primot nem díjazom, olyan semmilyen játék. Nem hinném, hogy összeépíthető a duploval, mert kb. 2x akkora. Igazán építkezni sem lehet vele, nagyon behatárolt a felhasználhatósága.
Nekünk Clemmy-nk van. Az össz építési lehetőség kimerül kb. a toronynál, de a lányom szerette pakolgatni, meg leborítani. De úgy vélem, hogy az új árát nem éri meg, annyira nem nagy szám.
Arra, hogy tornyot építsen és leborítsa, szerintem sokkal aranyosabb és jobb az Auchanban kapható saját márkás kockakészlete. Kb 2000 Ft 6 db 10x10-es puha gumikocka, különböző színekben, és mindegyik oldalán színes domború minták vannak, pl. betűk, számok, állatok, virágok, stb. Építés tanulásához, a dolgok egymásra pakolgatásához tökéletes, és szeretik a gyerekek nézegetni is az ábrákat, lehet vele szavakat, színeket is tanulni majd.
Aztán 1 éves kor után nyugodtan el lehet kezdeni a Duplo gyűjtést. (A kisebbik lányom 1 éves pont, és már kezd összerakni 1-1 kockát.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!