Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj ha már nem vasalok az 5...

Baj ha már nem vasalok az 5 hós babámra?

Figyelt kérdés
2008. dec. 19. 08:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Én egyáltalán nem vasaltam az első pillanattól sem. Semmi gondom nem származott belőle.
2008. dec. 19. 12:16
 12/20 anonim ***** válasza:
43%

Azért, mert feltett egy olyan kérdést a kérdező, amire nem lehet egyértelműen válaszolni. Ha el van törve a keze pl., akkor nyilván nem tud vasalni a gyerekére, és akkor érthető a dolog. Nem tudom, egy anya miért nem vasal egy ilyen pici gyerekre, ha nincs rá különösebb mentsége... De a gép elé le tud ülni, hülye kérdéseket feltenni.

Ezért kérdeztem, hogy "miért nem vasal"? Én a lusta embereket nem szeretem, aki a gyerekét elhanyagolja, azt meg különösen nem.

Nyugodtan lehet a piros kezet nyomni, "édes"anyák.....

(1. "válaszoló")

2008. dec. 19. 16:18
 13/20 A kérdező kommentje:

Jesszus, akkor én lennék most a lusta anya, aki lel a gép elé ahelyett, hogy csinálná a dolgát?? Mivel semmi segítségem nincs és egyedül vagyok egész nap a babával ilyen időben ez az eggyetlen kapcsolatom a külvilággal. Inkább vagyok mások álltal "rossz" anyának titulált, minthogy befordúljak.

Köszönöm a válaszokat.

2008. dec. 19. 16:32
 14/20 anonim ***** válasza:
77%
Nem attól vagy rossz anya, hogy nem vasalsz a gyerekedre, attól inkább, hogy nem a gyerekeddel foglalkozol, hanem inkább vasalgatsz, lakást csinosítgatsz. Nem tudom mi hátránya származik belőle, ha nincs kivasalva a ruhája, ha erre tudsz válaszolni megemelem a kalapom.
2008. dec. 19. 18:04
 15/20 anonim ***** válasza:
31%

Gondoltam, hogy nem leszek népszerű, de a véleményemet fenntartom. Szerintem a vasalás is az anyai teendők közé tartozik. Már most unod? Mi lesz 10-15 év múlva? Főzni se fogsz neki?

Nem bántani akartalak, csak szerintem ez a világ elkényelmesedett egy kicsit. Anyukád biztos mosott, vasalt rád, amikor még nem voltak ilyen mosógépek, vasalók, mint most. És a régi asszonyok? Ők is megoldották ezt a dolgot valahogy.

2008. dec. 19. 18:23
 16/20 anonim ***** válasza:
51%
Hát enm tudom, hogy vagy vele, de én még saját magam sem veszem fel a vasalatlan ruhát nem, hogy a pici babaámra azt adják! pedig ő is csak 6 hónapos! én nem érzem magam jól gyűrkös, vasalatlan ruciban a gyerekre mért adnál azt! Úgy szép apici,ha tiszta vasalt ruhában van! nem:-)????????????????
2008. dec. 19. 22:20
 17/20 A kérdező kommentje:

Szerintem a benne volt a válasz a kommentedbe. Régen nem voltak ilyen mosógépek, éppen ezért muszály! volt vasalni. Nálnuk nem gyűrödtek a ruhák, csakis azért vasaltam eddig, hogy tuti minden baci ami csak lehet elpusztúljon a ruháról de könyörgöm, kint a levegőben több van mint a frissen mosott ruhában.

És hjaaaaaj, nem úgy kell minket elképzelni, hogy itt ülök a kosz és dzsuva közepén. Egy teljesen normális, tisztán rendben tartott házban élünk, és minden eggyes percet próbálok a kis kincsemmel tölteni attól, hogy nem vasalok már, nem kell rögtöna legrosszabbat látni. Valószínűleg ez megszokás kérdése, én pl nem szoktam a ruháimat vasalni, mert nem olyanok amit kell. Persze ha gyűrödt lenne akkor megtenném, DE NEM!! Nem is koptatom az újjam, mert ez már tényleg időfecsérlés..

2008. dec. 20. 09:47
 18/20 anonim ***** válasza:
34%

Ne koptasd az ujjad :-)) Azt hittem, véleményeket vársz! Vagy csak megerősítést abban, hogy igen, nem kell vasalnod? Ezek szerint igen. Sajnálom. Én egyébként nem írtam ilyet, hogy ott ültök a koszban.

Igen, a másik válaszoló is írta, hogy nem érzi jól magát vasalatlan ruhában - én sem! Ezért vasalok mindent! Még a pizsamát sem veszem fel, ha nincs kivasalva. A baba is jobban érzi magát szép vasalt ruhában, hidd el!

2008. dec. 20. 10:04
 19/20 anonim válasza:
48%

Ha kint teregetsz a szabadban, fölösleges vasalni azt, ami nem gyűrődik (nálam sem gyűrött a babaruha, mert alacsony fordulatszámon centrifugálom, és szépen teregetem őket), mert a napfény fertőtlenít.

Plüss ruhákat meg szerintem hülyeség is...

2009. jún. 1. 22:14
 20/20 anonim ***** válasza:
32%
Mióta megszületett a babám (5 hónapja) nem volt a kezemben vasaló. Él és virul. Drefttel mosok Sensitive öblítőzök és ennyi.
2009. júl. 29. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!