Baj ha már nem vasalok az 5 hós babámra?
Azért, mert feltett egy olyan kérdést a kérdező, amire nem lehet egyértelműen válaszolni. Ha el van törve a keze pl., akkor nyilván nem tud vasalni a gyerekére, és akkor érthető a dolog. Nem tudom, egy anya miért nem vasal egy ilyen pici gyerekre, ha nincs rá különösebb mentsége... De a gép elé le tud ülni, hülye kérdéseket feltenni.
Ezért kérdeztem, hogy "miért nem vasal"? Én a lusta embereket nem szeretem, aki a gyerekét elhanyagolja, azt meg különösen nem.
Nyugodtan lehet a piros kezet nyomni, "édes"anyák.....
(1. "válaszoló")
Jesszus, akkor én lennék most a lusta anya, aki lel a gép elé ahelyett, hogy csinálná a dolgát?? Mivel semmi segítségem nincs és egyedül vagyok egész nap a babával ilyen időben ez az eggyetlen kapcsolatom a külvilággal. Inkább vagyok mások álltal "rossz" anyának titulált, minthogy befordúljak.
Köszönöm a válaszokat.
Gondoltam, hogy nem leszek népszerű, de a véleményemet fenntartom. Szerintem a vasalás is az anyai teendők közé tartozik. Már most unod? Mi lesz 10-15 év múlva? Főzni se fogsz neki?
Nem bántani akartalak, csak szerintem ez a világ elkényelmesedett egy kicsit. Anyukád biztos mosott, vasalt rád, amikor még nem voltak ilyen mosógépek, vasalók, mint most. És a régi asszonyok? Ők is megoldották ezt a dolgot valahogy.
Szerintem a benne volt a válasz a kommentedbe. Régen nem voltak ilyen mosógépek, éppen ezért muszály! volt vasalni. Nálnuk nem gyűrödtek a ruhák, csakis azért vasaltam eddig, hogy tuti minden baci ami csak lehet elpusztúljon a ruháról de könyörgöm, kint a levegőben több van mint a frissen mosott ruhában.
És hjaaaaaj, nem úgy kell minket elképzelni, hogy itt ülök a kosz és dzsuva közepén. Egy teljesen normális, tisztán rendben tartott házban élünk, és minden eggyes percet próbálok a kis kincsemmel tölteni attól, hogy nem vasalok már, nem kell rögtöna legrosszabbat látni. Valószínűleg ez megszokás kérdése, én pl nem szoktam a ruháimat vasalni, mert nem olyanok amit kell. Persze ha gyűrödt lenne akkor megtenném, DE NEM!! Nem is koptatom az újjam, mert ez már tényleg időfecsérlés..
Ne koptasd az ujjad :-)) Azt hittem, véleményeket vársz! Vagy csak megerősítést abban, hogy igen, nem kell vasalnod? Ezek szerint igen. Sajnálom. Én egyébként nem írtam ilyet, hogy ott ültök a koszban.
Igen, a másik válaszoló is írta, hogy nem érzi jól magát vasalatlan ruhában - én sem! Ezért vasalok mindent! Még a pizsamát sem veszem fel, ha nincs kivasalva. A baba is jobban érzi magát szép vasalt ruhában, hidd el!
Ha kint teregetsz a szabadban, fölösleges vasalni azt, ami nem gyűrődik (nálam sem gyűrött a babaruha, mert alacsony fordulatszámon centrifugálom, és szépen teregetem őket), mert a napfény fertőtlenít.
Plüss ruhákat meg szerintem hülyeség is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!