Kb. mennyi idős korukra növik ki a picik a 68-cas ruhákat?
Figyelt kérdés
Az én kicsim 50 cm-rel született,most 3,5 hónaposan 63 cm.Mikor kell kb váltanunk a következő méretre?2008. dec. 19. 02:54
1/5 anonim 

válasza:

Szia. Mi kb. egy hónapig hordtuk a 68-as bodykat, a rugikat valamivel tovább, más volt a méretezésük. Általában a 74-es és a 80-as ruhákat tudják sokáig hordani a babák, akkor már nem ugrásszerűen fejlődnek. Kb. három hónapja használja a babám a 74-es és 80-as ruháit.Remélem tudtam segíteni. /7 hós baba anyukája/
2/5 anonim 

válasza:

Szia!Az én kislányom 5 hónapos. MOst kezdünk el 74-es ruhákat hordani.De van még 68-as(főleg rugik) amik még jók.Viszont a két fiam már 4 hónaposan 74-es ruhákat hordott.
Ha már látod,hogy szűkebb rá a kisruha érdemes nagyobbat adni rá. Inkább lazább legyen.
üdv
3 gyerekes anyuka
3/5 anonim 

válasza:

A kisfiam 5 hós múlt és most kezdjük kinőni a 68-as ruhákat.
4/5 anonim 

válasza:

Szia! A kisfiam 3 hónapos és már 68-as bodyk és rugik kellenek neki, 57 cm-rel született, most kb. 63-64.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat:)
2008. dec. 19. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!