SOS milupa 7 gabonás tejpép kérdés, gyorsan?
Milupa 7 gabonás pehelynél, ha gyümölccsel szeretném elkeverni, akkor is kell előtte 200 ml vízben 4 ekanál gabonapépet keverni, és utána adom hozzá a gyümit? Vagy hogyan?
Nekem nem egyértelmű ez.(anyatejes baba, először kapna ilyet)
köszönöm
mi az,hogy GYORSAN?miért nem teszed fel idoben akkor a kérdésed ha sietsz!
a tejpép az magában tejpép!használj sinlacot suritésre.
kedves utolsó!
lépj ki, higgadj le és utána gyere vissza. ez az oldal a segítségről szól, nem a leugatásról!
kedves kérdező!
gondolom, már megoldottad a kérdést, de azért leírom én hogyan szoktam. kikeverem a tejpépet, amíg hűl, lereszelem vagy turmixolom a gyümölcsöt, majd összekeverem és kész. ilyenkor a pépből fél adagot keverek, tehát kb. egy deci víz+2-3 ek. por. ehhez adok 1-2 barackot, fél banánt, egy almát, pár szem szilvát, mikor mit.
egyébként mi már sokféle tejpépet próbáltunk, de a fiam nem eszi meg gyümölcs nélkül egyiket sem. 8 hónapos.
Jaj köszönöm a válaszokat:)
Amikor elkészítettem rájöttem mennyire egyszerű, na meg a kérdés is:)
Néha túlbonyolítom az egyszerűt:) Hülye szokás!
A 3. válaszolónak meg biztos sz@r napja van:) Azért neked is köszönöm, fel a fejjel:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!