6 hónapos babát,rá mernètek bízni ,csupán egy ismerősre,aki szokott gyerekekre vigyázni? Illetve neki is van gyereke.
Most tudom,sokan rossz anyának tartatok,2 gyerekem van,5 éves,és egy 6 hónapos. Amióta anya vagyok, 2x mentünk el férjemmel vacsorázni. (Előtte se nagyon mentünk sehová)
Amióta megvan a második baba,pár alkalommal mentem el bevásárolni,addig férjem vigyázott a gyerekekre.
Most lesz egy csuda jó koncert,de nagyon tanácstalan vagyok. (Egyik álmom válik ezzel valóra)
Anyósom nem keresi a gyerekeket,már lassan 2 hónapja.
Nekem nincsenek szüleim,tehát nincs akire számítsak.
Ismerek egy nőt,aki szokott néha gyerekekre vigyázni,és gondoltam megkérdezem,és neki megfelelne,az a 3-4 óra hossza,de emiatt olyan rosszul érzem magam,hogy szinte egy tök idegen vigyáz a gyerekekre.
És olyan hülye gondolatok kavarognak bennem..
Illetve arra gondoltam,hogy párszor elhivnám a nőt,hogy kicsit ismerkedjenek,itt lakik pár utcával arrébb.
Illetve,ha mennénk koncertre,itt lenne az egyik rokon gyerek is (15 éves) tehát segítene a nőnek a két gyerek körül.
Ti hogyan oldanátok meg?
Amúgy csuda jó baba,nem sírós,akár órákig is elvan napközben,sokat játszunk, beszélek hozzá.
Az altatás kicsit bonyolultabb,mivel cicin alszik el,néha sikerül anélkül,de akkor már nagyon fáradt.
Nem tudom,olyan tanácstalan vagyok.
Igen,azért más elképzelni,és más benne lenni a helyzetben.
Tehát,biztos nem tudnám elengedni magam,mert azon görcsölnèk, hogy mi van otthon a gyerekekkel,és férjem is pont ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!