Mivel foglaljam le a 6 hónapos kisbabámat?
Zörgő, de nem veszélyes ,,valódi" tàrgyakat mutass neki. Mi felragasztottunk egy tükörcsempèt ,,babaszemmagassagba". Szines kendőket lengethetsz neki, csak ne hagyd velük felügyelet nèlkül. Ènekelhetsz, ès neha vicces hangon eltorzìthatsz egy-egy rèszt. Magadra kötve sètàlni viheted.
Nehèz sokszor egy picivel, de a legjobb anya vagy, ès ha vinnyogòs, akkor azt mar megtanulta hogyan hìvhat tèged , ès ez egy fontos dolog.
Esetleg azt is megpróbálhatod, hogy nem raksz neki sok játékot, odaadást neki egyet, aztán ha azt megunja, adsz neki valami mást. Olvastam egyszer valahol , hogy nem annyira jó, ha egyszerre sok játék veszi körbe, mert nem tud velük mit kezdeni. Az én kislányom is csak nézte őket, amikor sok kint volt, aztán elraktam őket, és mindig 1-2 van csak a szeme előtt, és így sokkal jobban elvan.
Dr ez is csak egy tipp, vagy bejön, vagy nem .
Fú megértelek, nálunk is már 1 hónapja ez megy :D folyton forgatom vissza, egyébként az én babám el van, csak ilyenkor nyünnyög.
Nem tudom, hogy van-e lehetőségetek, de ilyen jó időben ki is mehettek vastagabb pléden "fetrengeni". :) Nálunk most ez nagyon bevált, ugy elnézelődik kint, és te is pihensz kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!