Milyen zöldségeket/gyümölcsöket adhatok hozzá a 6 hónapos kisbabám étkezéséhez?
5 hónapos korától kezdtük a hozzátáplálást, már megvan az
alma, babán, barack, szilva, édeskrumpli, cukini, répa, avokádó, fehér répa.
Ezekhez mit lehet még hozzáadni?
Nem fájt a hasa semmitől, eddig minden simán ment.
Csirkehús, brokkoli, spenót? Mi van még?
A gabonaféléket hogyan kell bevezetni?
Mostmár adhatok neki 2× pürét egy nap? Eddig 1x adtam.
Egyáltalán nem rosszból kérdezem, de nem ad ezek szerint a védőnő, vagy a gyerekorvos mindenkinek listát a hozzátáplálásról? 😧 Persze minden lista eltérő, illetve a védőnők sem mind jók.
Bocsánat, hogy eltértem a tárgytól, csak ez felmerült bennem.
A mi listánkban eddig a korig alma, őszibarack, sütőtök, burgonya, édesburgonya, sárgarépa, babakeksz, tejpép, krumpli, cukkini, tök, és cukorborsó van, ha ez segít 🙂
2!
Nekünk pl nem ad 🙄
A doki nem ér rá ilyenekre, szerinte a védőnő dolga. A védőnő meg gyámüggyel fenyegetett, mert elkezdtem a hozzátaplálást 4 hósan a gyerekkel, mert szerinte 1 evig anyatejet kellene hogy kapjon csak 🤦♀️
Kérdező!
Igaz, mint írtam mi 4 hósan kezdtük. De most 6 és fél hós.
Eddig kap
Zöldségek: krumpli, répa, cékla, borsó (szétpaszírozva, héj nélkül), sütőtök.
Gyümölcs: alma, banán, barack, szilva
Hús: csirkemell, csirkemáj
Egyéb: keksz, kenyér, parizer (pontosabban csirkemellsonka), és duci (vagy ki minek hívja, az az extrudált kukoricaizé)
Bakker 🥺
Akkor érdemes egy táblázatot kiválasztani, ahogy előttem ír írták! Vagy a könyvet megnézni, amit ajánlottak. De van hozzátáplálós csoport Facebookon, ha ott is körbe néznél szívesen.
Kettes voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!