Vinnétek olyan helyre a 15 hós babátokat, ahol tisztában vagytok vele, hogy az apukának fáj a torka és a másik kisgyerek köhög egy kicsit?
Figyelt kérdés
Anyáékhoz mennénk, jöttek tesómék. Ritkán jönnek, de általában mindig van valami kis megfázás vagy valami náluk, mert a kicsijük ovis (3éves). Most is jöttek, de anyukán kívül mindkettőnek van egy kis baja. Apukának kicsit fáj a torka, a kicsi néha köhög. Csak azért írom ki, hogy én aggódom túl mert inkább nem vinném a 15 hós kislányomat, vagy pedig tényleg nem kellene vinni ilyen helyzetben. Az a baj, hogy őket hiába kérdezem, ha nem megyünk akkor általában megsértődnek, de engem ez nagyon hidegen hagy. Csak a véleményetekre lennék kíváncsi. Anyum úgyis azt mondja, hogy nem lesz semmi baja a gyerekemnek, nem kell puszilózni stb, és akkor nem kapja el. Én azt gondolom, hogy ameddig nem muszáj, ne vigyem olyan helyre ahol valaki beteg, és esetleg megfertőzheti. Viszont mindentől óvni sem lehet. Mi a véleményetek erről? Kíváncsi vagyok.2022. máj. 21. 08:42
2/18 anonim válasza:
Sogornak volt egy hónapja a születésnapja. Nem említette anyosnak, aki nálunk lakik, hogy még van fázva, okos anyós meg nem fordult vissza, hanem simán ott maradt. A következmény: mindenki lebetegedett pár napon belül. Engem nehezen gyűr le bármi és elég hülye is vagyok ahhoz, hogy akkor is menjek dolgozni, ha alig élek, de a férjem kapart össze a fürdőszoba padlojarol....3 hétig nem dolgoztam, a gyerek nem ment iskolába, a férjem ki se tudott kelni az ágyból....Nem, ezek után eszembe nem jutna, hogy olyan ember közelébe menjek, aki picit köhög,
3/18 anonim válasza:
Biztos nem mennék. Sőt, csak pár nap tünetmentesség után találkozunk csak.
4/18 anonim válasza:
Nem mennék, szépen és normálisan megindokolnám nekik, hogy elkerüljem a sértődéseket, és ha ezután is besérülnek, nem értik meg a helyzetedet, az az ő bajuk.
5/18 anonim válasza:
Kövezzetek meg, de ha elmúlt már 1 éves én elmennék. Nagyon szeretem a testvéreim, ritkán találkozunk. Nem pusziznánk, nem ölelgetünk senkit, de beszélgetnénk. Ügyeket is intézünk, boltba is járunk, pedig ott is bárki lehet beteg.
8/18 anonim válasza:
5!
Hát én elmúltam 1 éves. Sőt, majdnem 50 vagyok. 2. voltam.
9/18 anonim válasza:
#5 ha zárt helyen vagytok egy légtérben, akkor a puszi hanyagolása kb halottnak a csók. Nálunk apám lefertőzte az egész családot, még engem is aki a közelébe se ment szinte. Hát nem kívánom senkinek azt a másfél hetet amit leszenvedtünk mire mindenkin átment a betegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!