Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sinlacot érdemes adni a babának?

Sinlacot érdemes adni a babának?

Figyelt kérdés
Védőnő ma ajánlotta és nem tudom miért lenne jó.
2008. dec. 18. 21:20
 1/7 anonim ***** válasza:
mennyi idős baba?van e elég tejed szoptatod e??nekünk akkor mondták ezt mikor 4 hósak voltunk s megcsappanat a tejem ezt mondták tápszer helyett, s jó volt
2008. dec. 18. 21:41
 2/7 A kérdező kommentje:
7, 5 hós a baba és van tejem elég, 8800 gr. Csak nehezen fogad el még ételt, eddig csak gyümölcsözünk, főként szopni akar. Nem tudom mit csináljak, mire kellene a sinlac.
2008. dec. 18. 21:49
 3/7 anonim ***** válasza:
szia. ha beirod ide a keresőbe hogy sinlac rengeteg találatot kapsz kérdésekkel és hasznos válaszokkal. nézz szét hátha segit.
2008. dec. 18. 22:47
 4/7 anonim ***** válasza:
ui: miért nem kérdezted meg a védőnőt miért ajánlotta? ezért van, ezért fizetik!
2008. dec. 18. 22:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Ha a védőnőtől szerettem volna megkérdezni, nem itt tettem volna fel a kérdést. Keresőbe se találtam meg a választ azért kérdeztem meg.
2008. dec. 19. 09:48
 6/7 anonim válasza:
Az én kislányommal az volt a probléma, hogy nem nagyon akarta elfogadni a bébiételeket. A sütőtököt még nagy nehezen megette, de a többit nem. A dokinénink javasolta, hogy keverjem össze sinlac-al. Azóta úgy csinálom neki, hogy fél üveg bébiétel, és a többi ez a pép. És mindent elfogad. Kicsit édesebb lesz így az íze, szerintem azért.
2008. dec. 19. 14:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Nálunk is ez a probléma, hogy ne eszik meg a gyümiken kivül mást. Ezért mondhatta a védőnő..
2008. dec. 19. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!