Leturmixolt barackot le lehet fagyasztani? Meddig áll el?
Figyelt kérdés
csak barack van leturmixolva, de sok lett, gondoltam lefagyasztom. lehet? hogy csináljátok?2010. szept. 17. 18:55
1/3 anonim válasza:
Én is fagyasztottam le leturmixolva. Frissen tartó fóliába tekertem akkora adagokat, amekkorát egy adagnak gondoltam, majd a "csomagokat" bezacskóztam, és ment a fagyasztóba. Kicsit leves, ha kienged, így az idén inkább negyedelve tettem el, bár így meg plöttyedt lesz, de gyümölcsturmixba meg főzelékbe végül mindegy.
2/3 anonim válasza:
Én banánnal turmixolom le, és úgy fagyasztom le 2 decis tárolókba. Ez pont 1 adagnyi. Este előveszem a másnapi adagot, mire kell, ki is olvad. Nem folyik, nem plöttyedt, stb...
Volt, hogy őszi-alma-banán triót fagyasztottam le, az is jó!
Én általában jó nagy adagokat gyártok gyümölcsből, főzelékből, és kidobozolom. 10-10 adagnyit csinálok mindenből.
3/3 A kérdező kommentje:
ok, köszi
2010. szept. 18. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!