Bagóznak a buszmegállókban a baba mellett. Mit lehet tenni?
Én is dohányoztam,és egyszer nem vettem észre,h jött egy anyuka a gyermekével.(Éppen be voltam borulva,és semmihez sem volt kedvem.)Udvariasan megkért,h menjek arrébb,mert csak ott tud felszállni.Én meg elnézést kértem,h nem vettem észre.amit az utolsó sorban írtál azt remélem csak a harag mondatja veled,mert ezt te sem gondolod komolyan.Nem minden bagós egy bunkó vadbarom,mert ezt tudom magamról is,h ha éppen épelméjű voltam,akkor mindig odafigyeltem arra,h ne zavarjak másokat.
Amióta babás vagyok nem dohányzom.Érzem én is,h sajnos a kisebbségbe tartoztam,akik odafigyelnek másokra.A többség nem ilyen.De mindettől függetlenül,ha zavar lehet szólni,és én meg nem láttam még olyat,aki egy anya kérését elutasította volna.Az anya tisztelete még él ennyire az emberekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!