Az érdekelne, hogy, hogy néz ki nálatok 8 hónapos baba egy napja (tápszeres) Főleg az érdekelne, hogy hányszor eszik, mennyit, mikor, mit?
Rossz étvágya van alapvetően. Étkezések: 7 óra tápszer, 11kor HIPP főzelék+tápszer, 15 körül HIPP gyümölcslé+tápszer, 18 után valamikor tápszer, 22 után HIPP főzelék és tápszer
Tápszer kb. 120 ml-150.
7 után reggel alszik 10-ig, akkor tévézik,tornáztatja magát, 11 kor zenét, mesét hallgat, utána alszik,
15, 18 óra körül szintén zenét hallgat, játszik
este csak séta és fürdés, evés van.
Bocs, de én sem értem, miért kell 8 hós babának az 5 étkezésből 5-re tápszert kapnia
Szerintem a dobozon az áll, hogy az étkezések száma 5, de nem az, hogy 5× tápszert egyen.
Nálunk reggel 6-kor 230 ml tápszer, utána játék, 8-9ig alszik, fél 10-kor gyümölcs, utána séta ebédig. Ebéd főzelék, husival. Utána alszik, mikor-mennyit. Aztán játék,fél 4-kor uzsonna joghurt, vagy túró,vagy valami. Utána még séta, vagy bevásárlás.Este fél 7 körül kb 1 dl tejpép/tejbegríz/tejberízs (tápszerből), fél 8-kor fürdés, utána 100-120 ml tápszer, majd alvás reggelig.
Köszi, 21.59-es! Már kezdtem azt hinni, hogy én csináltam valamit rosszul...
Egyébként a 65%-os anyukától kérdezném, hogy mikor eszik a babád "rendes" kaját? Gyümölcsöt, rizst, kenyeret, stb.... Egy éves korra bőven elég, ha napi 2x kap tápszert a baba (sőt, akkorra nagyon sokan már annyiszor sem adnak), hogy fogtok odáig eljutni, hogy 8 hónapos korban még mindig úgy eszik, mint egy 5 hónapos???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!