Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az érdekelne, hogy, hogy néz...

Az érdekelne, hogy, hogy néz ki nálatok 8 hónapos baba egy napja (tápszeres) Főleg az érdekelne, hogy hányszor eszik, mennyit, mikor, mit?

Figyelt kérdés
2010. szept. 17. 17:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Reggel (6-7 óra körül 200-240 ml) és este (8 óra körül 220-280 ml) tápszer volt, tízóraira (10-kor) és uzsonnára (17-kor) gyümi + túró, vagy babapuding, kenyér sajttal, sonkával, paradicsommal, vagy avokádókrémmel, vagy (házi) májkrémmel, vagy (házi) tojáskrémmel, vagy tonhalkrémmel, kalács vajjal és házi lekvárral, ilyesmiket váltogattunk, ebéd (14 órakor) húsos főzelék, vagy tészta, vagy 2-3 hetente máj, max. heti egyszer hal.
2010. szept. 17. 18:02
 2/13 anonim ***** válasza:

Rossz étvágya van alapvetően. Étkezések: 7 óra tápszer, 11kor HIPP főzelék+tápszer, 15 körül HIPP gyümölcslé+tápszer, 18 után valamikor tápszer, 22 után HIPP főzelék és tápszer

Tápszer kb. 120 ml-150.

7 után reggel alszik 10-ig, akkor tévézik,tornáztatja magát, 11 kor zenét, mesét hallgat, utána alszik,

15, 18 óra körül szintén zenét hallgat, játszik

este csak séta és fürdés, evés van.

2010. szept. 17. 18:03
 3/13 anonim ***** válasza:
Bocsánat, kedves második, de megkérdezhetem, hogy miért adsz neki ennyiszer még tápszert?
2010. szept. 17. 18:05
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Nézd meg a dobozt és rájössz.
2010. szept. 17. 18:09
 5/13 anonim ***** válasza:
Bocs, de én egyetlen tápszeren sem olvastam eddig, hogy 8 hónapos babának még ötször kellene tápszert ennie. Sőt, a dokink/védőnőnk is simán lehülyézne ezért...
2010. szept. 17. 18:14
 6/13 anonim ***** válasza:
Ja, azt lehagytam, hogy Humana jó éjt tápszert eszik a kisfiam (6 hónapos kortól adható). Első voltam.
2010. szept. 17. 18:17
 7/13 anonim ***** válasza:

Bocs, de én sem értem, miért kell 8 hós babának az 5 étkezésből 5-re tápszert kapnia

Szerintem a dobozon az áll, hogy az étkezések száma 5, de nem az, hogy 5× tápszert egyen.

Nálunk reggel 6-kor 230 ml tápszer, utána játék, 8-9ig alszik, fél 10-kor gyümölcs, utána séta ebédig. Ebéd főzelék, husival. Utána alszik, mikor-mennyit. Aztán játék,fél 4-kor uzsonna joghurt, vagy túró,vagy valami. Utána még séta, vagy bevásárlás.Este fél 7 körül kb 1 dl tejpép/tejbegríz/tejberízs (tápszerből), fél 8-kor fürdés, utána 100-120 ml tápszer, majd alvás reggelig.

2010. szept. 17. 21:59
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiam 8-9 kozott ebred ekkor iszik 260ml tapszert. 12-13 ora kozott jon az ebed ami fozelek, minden masodik nap husival vagy hallal, szereti nagyon a sonkas sajtos tesztat. Neha hazit kajat kap neha hipp-eset. 15-16 ora korul kap gyumolcsot muzlivel keverve vagy baba joghurtot kekszel, neha hipp baba desszertet. Vacsorara 18 ora korul tejbedarat kap tapszerbol vagy babarizset. 19-19:30 kozott furdes es 20 orakor lefekveszkor megiszik 220-240ml tapszert. Ejjel nem ebred mar regota.
2010. szept. 17. 23:01
 9/13 anonim ***** válasza:

Köszi, 21.59-es! Már kezdtem azt hinni, hogy én csináltam valamit rosszul...

Egyébként a 65%-os anyukától kérdezném, hogy mikor eszik a babád "rendes" kaját? Gyümölcsöt, rizst, kenyeret, stb.... Egy éves korra bőven elég, ha napi 2x kap tápszert a baba (sőt, akkorra nagyon sokan már annyiszor sem adnak), hogy fogtok odáig eljutni, hogy 8 hónapos korban még mindig úgy eszik, mint egy 5 hónapos???

2010. szept. 18. 06:58
 10/13 anonim ***** válasza:
Mi reggel 7-8 körül kelünk. 8-kor eszik valami kenyeret májkrémmel vagy halkrémmel. Aztán 10 körül ha nem alszik el akkor gyümölcsöt. Aztán 12 körül ebéd, főzelék vagy hússal vagy csak simán a zöldségek esetleg tésztával vagy rizzsel. Aztán 15 körül uzsonna krémtúró vagy gyümölcs vagy tejpép gyümölcsel. Aztán 17-18-19 körül vacsi. Megint valami kenyérke vagy kalács lekvárral. Aztán este 20:30-21 körül tápszer 260 ml. Éjjel most megint eszik mióta jön a foga olyan 2 körül 180 ml tápszert, aztán reggel 5-6 körül megint eszik akkor már nem sokat olyan 150 ml köröl. Én saját magam készitem neki a főzelékeket és ha van lehetőségem akkor a gyümölcsöt is de ezt szoktam neki adni boltit is. De azokat is néha felszoktam túrbozni neki babapiskotával vagy házi gyümölcsel.
2010. szept. 18. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!