12 napos babával bűn sétálni menni?
Kitaláltuk a férjemmel, hogy holnap elmegyünk a dunapartra sétálni egyet, ha ilyen szép idő lesz. Még én sem vagyok az igazi, szerintem fél óra alatt letudjuk, plusz 10 perc az út autóval oda, meg 10 perc vissza. Én tök vártam, süt a nap, lakásban élünk, kicsiket sétálni már voltunk kint és mindig olyan jól esik a lelkemnek. Egy kis feltöltődés. Gondolom regenerálódás szempontjából is jót tesz a mozgás.
Anyósom teljesen kiakadt, hogy milyen felelőtlenek vagyunk, egyáltalán az erkélyre sem szabadna kivinni még, kitesszük a gyereket az autózásnak, mennyi mindent elkaphat és amúgyis pollenek, meg száll a sok szösz most pont, egy újszülött ezt lélegzi be és hát "milyen anya vagyok én?". Megmondom őszintén ez az utolsó kérdés engem annyira szíven ütött, hogy elsírtam magam. Így is szórakoznak a hormonjaim, bizonytalan vagyok, sokszor nem tudom miért sír, fáradt vagyok, stb. Kicsit össze akarom szedni magam mondjuk egy sétával a természetben és a fejemhez vágja, hogy milyen anya vagyok!? Sosem volt felhőtlen a viszonyunk, de azért ez nagyon mellbevágott. Tényleg felelőtlenség lenne?
A 18-as MINDEN anyósos kérdéshez leírja nagyjából ugyanezt: hogy a nö anyja garanáltan ugyanazt mondja, mégsem utálják, az anyósok ártatlan lények, akiket csak azért nem szeretnek, mert ma ez a divat és mindezt igen primitív stílusban.
A legértelmesebb egyszerüen nem észrevenni amit ír, mert tök értelmetlen, csak veszekedni akar!
23# Dejó! Ilyenről még nem is hallottam, pedig szívesen éltem volna a lehetőséggel. Már ott is jót tett volna a lelkemnek szerintem. Ez Magyarországon van?
Az "anyós utáló" kommentre szándékosan nem reagálok, nem tudok mit mondani, sajnálom hogy nem tudsz szöveget értelmezni. :)
A többieknek köszönöm, ma is sétáltunk egy picit itt a környéken. Tényleg sok a szösz, de annnnnyira jóóól esett!
#24 nem Magyarország. Itt teljesen máshogy állnak az egész szülés témához.
A babakocsikon kívül hordozókendőket is tudunk az anyáknak adni, azzal is sétáltathatják kint a babákat. Illetve a kisággyal ki lehet tolni őket a szobából nyíló, parkra néző teraszra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!