Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2,5 hónapos kisfiam miért...

2,5 hónapos kisfiam miért nincs el egyedül?

Figyelt kérdés
Amikor megszületett megtanult egyedül elaudni,nézelődni. De ez megszünt úgy 1,5 hós kora körül. Igaz, hasfájós volt és emiatt sokat volt kézben, most viszont amikor már nem fáj a hasa, hiába teszem őt a játszószőnyegre, kiságyba, magam mellé a konyhába stb sehol sincs el 10-15 percnél tovább. Az alvása is összekeveredett. Min változtassak, hogy legyen egy pici időm magamra és a házimunkára?
2008. dec. 18. 18:05
 1/3 anonim ***** válasza:
77%

szia,

Most már egyre több minden érdekli, de még nagyon kicsi igényli a társaságot, hogy vele foglalkozz.

Majd ahogy nő, kicsit nagyobb lesz, tud majd ülni egyedül, akkor majd jobban el lesz a játékaival. Pakolni fog, rakogatja majd a játékait. Utána amikor járni fog, akkor meg azért nem lesz időd semmire, mert mindig menni kell utána. Így van ez, előbb-utóbb majd felnőnek, nagy gyerekek lesznek és akkor majd ellesznek egyedül is.

2008. dec. 18. 18:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, nekem már van egy 7 éves lányom és vele is ezt csináltam végig. Mikor várandós lettem,elhatároztam, hogy most másképp csinálom majd és "kemény" leszek. Ha most nem változtatok valamin, jó sokáig így marad, ezt tapasztalatból tudom. Csak abban nem vagyok bíztos, hogyha sírni hagyom őt azzal nem teszek-e több rosszat mint jót?
2008. dec. 18. 18:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem sincs el együdül, szintén hasfájós volt.Sírni nem merem haghyni, mert annyira behrgeli magát, hogy fulladozik a takonytól ami síráskor összegyűlik a torkában.ez van

4 hós

2008. dec. 19. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!