Hogy alakítsam át a 7 hónapos fiam napirendjét?
Hétről hétre egyre jobban tolódik át az alvása nappalra.
Reggel 4-5 között kel, de éjféltől már csak a szenvedés megy, van hogy fél óránként felébred, van hogy úgy dönt hogy akkor ő nem alszika legyen inkább reggel (nem engedek neki, ilyenkor 2 órán át próbálom elaltatni, aztán egyszer csak sikerül).
Este 8 körül alszik el.
Nappal két nagy alvása van, délelőtt 2-2,5 óra, meg délután 2 óra. Gondoltam rá hogy ébresztgetem, ha túl sokat alszik, hátha így visszatérünk az éjszakai alváshoz, de nem tudom hogy kezdjek neki.
Mi van akkor ha nem altatgatod?
Ha nem sír csak mocorog akkor hagyd.
Ne legyen semmi fény, ne vedd ki az ágyból ott simizd paskold.
Nalunk az segített, hogy kapott vacsorát.
Fürdés előtt egy órával egy adag kekszpépet kap, így csak egyszer kel 2-3 körül, nem pedig óránként.
Teljes kajakóma, fürdés, cici, fél 9re alszik. Mondjuk 5 és 8 között bármikor kelhet, de alszik egyben 4-6 órát is, ha úgy jön ki.
Köszönöm szépen a válaszokat, közben úgy néz ki apad a tejem :( ma este már annyira se volt elég hogy pár órát aludjon, tápszer kellett hogy jóllakjon.
5ös, milyen kekszpépet szoktál adni neki? Megpróbálom visszahozni a tejet valamennyire, de megpróbálnám ezt a pépes vacsit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!