Mit tegyek, hogy megnyugodjon? Mi zavarhatja ennyire?
Próbáld meg máshová tenni az ágyát.
Nem lehet,hogy ideges vagy?Mert megérzi a baba,és attól is lehet nyugtalan.
Vidd el sétálni napközben, akár 2-3 alkalommal is, olyankor szinte minden baba alszik. Így tán nem lesz olyan nyűgös estére sem! Próbáld meg elringatni a karodban, szép nyugodtan, dúdolj neki altatót, stb...
És még valami, ügyelj, hogy ne pörögjön túl, mert akkor azért sem tud aludni!!!
Szia, szintén két hóónapos a kisfiam, de jóformán két hetes korától a nappali alvással küzdök. A rokonok el sem hiszik, mert bárhová megyünk, alszik mint a kisangyal. Csak itthon pörögne egész nap :) 100%-os receptem a mai napig nincs, de ami a a legjobban be szokott jönni az a babakocsiban altatás az erkélyen (sajnos egyedül nem tudom sétálni vinni), vagy hogy nyitott ablak mellett teszem a kiságyba (jól felöltöztetve), esetleg kiságyban csukott ablak mellett benntartom a szájában a cumiját egy darabig és párszor halkan elénekelem a "Csendes éj-t" (nála csak ez az egy dal vált be). Figyelem mikor fárad el (2-3 jó nagy ásítás rövid időn belül jó jel) és akkor szoktam próbálkozni. Úgy próbálok sakkozni, hogy ha két etetés között fent volt, akkor a következő két etetés között aludjon. Nálunk akkor dől a rendszer, ha a következő etetés előtt kb. egy órával fárad el, mert akkor csak nyűglődik 10-20 perc alvásokkal. Nekem az ölben ringatás sajnos nem vált be, mert amint leteszem a popóját kipattan a szeme.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!