Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 év körüli gyermekednek...

1 év körüli gyermekednek nagyszülői nyomásra megengednéd, hogy felüljön a búcsúban valamilyen gyerekhintára?

Figyelt kérdés
Már előre félek :(
2010. szept. 17. 14:10
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Amúgy még nem mondták, de 100 %ig biztos vagyok benne, hogy ez lesz és utána engem fognak hülyének nézni. A kajával is mindig ez van. Nem számít, h én nem szeretem ha pl vacsi előtt ezt-azt akarnak neki adni (amúgy is rosszul eszik mostanában, minden kaját úgy imádkozom bele), az sem számít h nem éhes, csak a nagyi örül, h ő adott vmit a gyereknek. Ha nagyobb lesz nem bánom, de most ha pl nem vacsizik rendesen éjjel én szívok vele és nem ők.
2010. szept. 17. 14:17
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Állj a sarkadra, mert te vagy az anyja, ahogy írtad, te jársz vele rosszul ha vacsi előtt mást is eszik. Ne engedd, szólj rájuk. Hidd el, lesz foganatja, még ha meg is sértődnek először, meg fogják érteni. Én is ezt tettem, ma már megkérdezik, hogy kaphatnak-e ezt-at a gyerekek!
2010. szept. 17. 14:21
 13/22 A kérdező kommentje:
14:21! Ez ment is egy darabig, hogy nem adott neki, mert elmagyaráztam nekik, hogy nem akarom, h az én gyermekem úgy nézzen ki mint egy rokon kislány, akin ők is elszőrnyűlködnek. Mostanában megint kezdik és húzzák a szájukat, ha azt mondom h nem. És az a baj, h ált. du-án megyünk be hozzájuk. De azt hiszem, h legközelebb azt fogom mondani, h most inkább ne, ha szeretne neki enni adni, akkor jöjjön át este vacsira és etesse meg ő. nah, jól elkanyarodtunk, de kösz Neked IS h írtál.
2010. szept. 17. 14:25
 14/22 anonim ***** válasza:
77%
Nagyszülői nyomásra semmiképp.De mi hintáztunk amikor 15 hónapos volt,olyan körhintán,amin mindenféle figurák vannak,amikre rá lehet ülni,volt ott egy kis autó aminek volt oldala abba beleültettem,én meg guggoltam az autó mellett.Ha igy nem engedték volna meg a hintások,akkor kizárt dolog hogy beleüljön.Egyébként egyszer sem akart kiszállni,nagyon élvezte.
2010. szept. 17. 14:29
 15/22 anonim ***** válasza:
65%

Ez nálunk is napirendi pont, már kínomban röhögök...a fiamnak 3 unokatestvére van, 3-6 évesig, ők ugye már "gyakorlott" búcsúbajárók. Én meg a párom nem kifejezetten szeretjük ezeket a búcsúkat, és én sem tudom, mit fogok mondani, ha majd erősködnek, hogy erre-arra rakjuk fel a gyereket. Igaz, engem sosem vonzottak ezek a dolgok, még gyerekként sem.

Jobban örülnék, ha a fiam is pl ugrálóvárazni akarna vagy célba lőni.

Igazából annak örülnék a legjobban, ha egyáltalán nem szeretne búcsúba menni...:)

2010. szept. 17. 14:29
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

1 évesen szerintem inkább megijed mint élvezi. Én a 20 hónapos fiamat a kisvonatra ültettem fel, úgy, hogy a nagyobb unokatestvére ült mellette és fogta. A körhintán a markolóba úgy ült,hogy én is felmentem vele, mellette guggoltam, fogtam.

Egy évbe egyszer ha van ilyen lehetőség, Ő imádja a markolókat, és a vonatokat, miért ne szereznék Neki örömet?

2010. szept. 17. 14:35
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

A búcsús hintákat ismerve nem engedném.

Gödöllőn a kastélyban a barokk napokon volt olyan körhinta, aminek 4 nagy kosár volt a beülője, és egy hölgy forgatta kézzel azt a kereket a mi a szerkezetet hajtotta. Kicsi volt, megfelelő sebességű, és imádta az egy éves kisfiam. na az nekik való.

2010. szept. 17. 16:25
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Kisfiam 13,5 hónapos volt az idei búcsúba.Ő ült a hintán,ami kisvasút volt és a merev rudas körhintán is,a vasúton az apa a körhintán édesanyám guggolt mögötte és fogta.Az eredmény 1 kör vasút,2 kör körhinta és ordítás a végén mikor kiszedtük.Neki tetszett,de ez biztos változó.Azt tudom,hogy egy 2 héttel idősebb kislánnyal is így jártak mint mi....

De,ha te nem szeretnéd,ne engedd,hogy valaki rád erőltesse az akaratát...Te vagy anyja....

2010. szept. 17. 16:43
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Nagyszülői nyomásra biztos nem engedném, elvégre a te gyereked.

Viszont, az én kisfiam 8 hónaposan úgy ült a búcsúban a ringisen (természetesen apa fogta), hogy alig lehetett leszedni. Felülni is ő "akart", mutogatta kézzel-lábbal kapázlózott a forgó kisautók után, hát beleültettük. Semmi baja nem lett, elhiheted. Igaz, hogy emlékezni nem fog rá, viszont akkor egy hihetetlen élmény éri, és nekem is öröm volt látni a boldog kis arcát.

De amúgy meg tényleg gyerekre is válogatja, mert a fiam nem fél semmitől, legyen az fűnyíró vagy akármi zajos dolog, de nem minden gyerek ilyen bátor.

A te gyerekedet te ismered, ha úgy érzed, hogy félne a hintán, akkor felesleges erőltetni is.

2010. szept. 17. 21:40
 20/22 A kérdező kommentje:

Abban igaza van mindenkinek, hogy egy élmény lenne neki most, hiába nem is emlékezne rá. Meg biztos, h nem félne, ő sem az az anyámasszonykatonája típus.

Én inkább attól féltem, h annyi rosszat lehet hallani ezekről a hintákról, sok a baleset. Egyszer egy olyan anyuka aki búcsúsokkal dolgozott elmondta a tapasztalatait....hát akkor nagyon nagyon elgondolkodtam h merjem e engedni vagy sem....jó lenne ha olvasná a kérdésemet és újból leírná.....

2010. szept. 17. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!