Meddig normális, ha egy másfél hetes tápszeres baba nem kakil? Már másfél napja nem termelt semmit. Mivel tudnék neki segíteni?
Figyelt kérdés
2010. szept. 17. 13:27
1/6 anonim válasza:
Tápis babánál sajnos egyeltalán nem normális. :(
Mondanám a kamillateát, de azt nem tudom h másfél hetesnek lehet-e?! Ha lehet, akkor is reggel, éhgyomorra célszerű adni, de ebben inkább kérd ki más anyukák véleményét.
Ami nekünk bevált: cseresznyemagpárnát tettem a mikróba, állva fogtam a babám úgy, hogy közénk, a pocakjához tettem a meleg párnát. Nekünk segített, pár perc múlva volt is eredménye :)
2/6 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz, nem normális. Max. 2 naponta kellene a mi védőnőnk szerint kakinak lenni. Próbáld ki a lázmérős módszert, hátha az "irritálás" hatására csak kibújik az a kaksi.
3/6 anonim válasza:
Nem normális. Lázmérőzéssel tudod segíteni, mint írták is vagy van glicerines kúp, amiből neki még csak egy fél kell belőle esetleg Laevolac szirup, ami csecsemőknek is alkalmazható, mi ezt használtuk 10 perc után kitakarította a kicsim gyomrát... Evés előtt kell neki adni és barátibbnak találom a kúpnál és a lázmérőnél is...
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. szept. 17. 14:23
5/6 anonim válasza:
Másfél nap talán még nem vészes. De azért kérd ki a doki véleményét. Az enyém is tápos volt, igaz egy kis anyatej is volt, de 7-8szor is kakilt. Én meg azt hittem hogy az a baj. :-)
6/6 anonim válasza:
1.vagyok. Meg is lehet, h tápszerváltás megoldaná a gondotokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!