Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha tegnap nagyon rosszul...

Ha tegnap nagyon rosszul alakult a nap, tudom érte ma kárpótolni a 3 hónaposom? Ha kivételes alkalom volt attól még maradhat kiegyensúlyozott?

Figyelt kérdés
2022. máj. 9. 08:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igen, első. Szeretném jól csinálni, de annyi féle képpen el lehet rontani...
2022. máj. 9. 10:07
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudjuk, hogy mit csináltál vele, ha nem írod le? Egy 3 hónapos nem emlékszik a tegnapi napra. Úgyhogy felesleges kétszer annyit babusgatni. Amit amúgy sem értek, méred stopperrel? Én annyi foglalkoztam vele, amennyit igényelt. Nem egyszerű kisbabát ellátni, semmi baja nem lesz ha pár percet nem vele foglalkozol. Sőt, nekem egy gyerekem van és látom rajta, hogy jót tett volna neki a kevesebb figyelem, mert kevésbé lenne akaratos. Napirendünk nem is volt 3 hónaposan.
2022. máj. 9. 10:11
 13/14 anonim ***** válasza:
85%
Lesznek még itt gondok... Azért ne is ess át a ló túloldalára (a későbbiekben).
2022. máj. 9. 10:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Az a 3 hónaposan gyerek még a ma reggelte sem emlékszik.. :D
2022. máj. 9. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!