SOS! Szélgörcs! Hogy segítsek neki?
Figyelt kérdés
Másfél éves kislányom pár napja elég komoly szélgörcsökkel küzd. Teljesen egyértelmű a dolog, mert időnként minden átmenet nélkül összerándul, avagy összerogy, fájdalmasan sírni kezd, aztán jön egy nagy puki, és minden rendben újra. A napokban ez elég gyakori lett, ezért odafigyelek, hogy semmi olyat ne egyen/igyon, ami puffaszt (nem mintha, eddig nem így lett volna, de most különösen figyelek). Mindenesetre, hogy lehet ezen segíteni?2010. szept. 17. 10:14
1/7 anonim válasza:
szia!
én espumisan cseppet adtam a kislányomnak.
2/7 Vérgibbon válasza:
Espumisan
Saab simplex
édeskömény tea
ánizs tea
3/7 anonim válasza:
Szia!Espumisan csepp!Nagyon jó én azt adom a 3 hónaposamnak is!
4/7 A kérdező kommentje:
Hú, tényleg, köszi, megpróbálom. :-)
2010. szept. 17. 10:22
5/7 anonim válasza:
Gripe Water!Nállunk az vált be!
6/7 anonim válasza:
Szia! A legegyszerűbb és (szerintem) legjobb megoldást senki sem írta még: tornáztasd! Háton fekszik a baba, felnyomod a 2 térdét a pocijához és köröket írsz vele. Utána simized a hasát az óramutató járásának megfelelően. Nálunk csak ez vált be, pedig minden szert kipróbáltunk! Jobbulást neki!
7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Köszönöm a tippeket mégegyszer. Mielőtt bármihez is nyúltam volna, elmúlt a dolog. Biztos, valami étel volt a bűnös, de fogalmam sincs, hogy mi lehetett. Mindenesetre, ha megint előfordul, legalább felkészült leszek. :-)
2010. szept. 19. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!