Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jók a Pierre Cardin babakocsik...

Jók a Pierre Cardin babakocsik? Főleg az esernyő kocsik?

Figyelt kérdés
2008. dec. 18. 15:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Az elsö válaszoló vagyok.

Sztem inkább nézz egy használt, de szép állapotú nevesebb kocsit, biztos hogy strapabiróbb,és funkcionálisan is jobban fog tetszeni, mint a PC.

Nekem is volt az elsö gyerekemnél Pc,mert a férjemre rátukmálták,de 2 hetet használtam és odaadtam egy másik anyukának,de már akkor megfogadtam, hogy soha többet...

A tolokarja az összecsuko résznél majd' kettétört, a kereke kijárt, menet közben majdnem össze csukódott egy het használat!!! után,most 22 hetes pocakos vagyok és valóban egy drága, de multifunkcios babakocsit vettünk,sajnáltam rá annyi pénzt,föleg összesporolni volt nehéz, mert egy havi fizuból én sem tehetem meg,hogy megvegyem, de tudom, hogy ki fogom tudni használni,amig kell,mert nem lesz vele probléma.

2008. dec. 18. 19:16
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.az a gondom,hogy igazából nem a kérdésemre kaptam választ.Az esernyő babkocsik érdekeltek.Mivel ezeket is sport babkocsinak hívják,megtévesztő,bár amihez mózes ,hordozó stb van az már több funkciós babakocsi...na mindegy.Mivel nekem van olyan azért érdeklődtem hátha valakinek van tapasztalata az esernyő babakocsik után.A kínai dolgot azért hoztam fel,mert az egyik bababoltos mondta,hogy eredetileg a PC.francia vagy olasz magam sem tudom már,de a kínaiak lekoppintották és Mo-on nem lehet az eredetit kapni,és nem jó a minősége azért nem foglalkozik vele.Ebből vajon mi az igazság..csak a használók tudják megmondani,de ahogy látom teljesen megoszlanak a vélemények,így tényleg csak tapasztalat után lehet eldönteni.
2008. dec. 19. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!