Egyszerűen a frász kerülget, tényleg látják a babák a szellemeket?
A kicsik 3-5 éves korukig látják a szellemeket. A kisfiam is gyakran mutogat azonos helyekre. Sarokba, falra...
Most ugyan kiráz a hideg, mert hiszek a dologban, de amikor mutogat, csak annyit mondok, hogy nincs ott semmi. Másfél éves, és nagyon foglalkoztatja. Szerintem sokkal félelmetesebb, amikor barátnőm alig 3 éves kislánya fényes nappal közölte az anyjával, hogy "ott egy kiskutya", és "egy öreg néni olyan csúnyán néz rám". Na, ez a borzasztó...
Sziasztok!
Kisfiam sokszor csinálta ezeket,a hideg rázott tőle. Nyújtotta a kezét, vagy egyszerűen csak gagyogott vagy nevetett a semmibe. Mondtam is neki, biztos itt van nagyapa, aki sajnos már nem láthatta az unokája születését.
Másik történet, nemrég volt egy haláleset a családunkban. Kisfiam a temetés napján, felült a kiságyba, tapsolt hangosan nevetett, és nyújtotta a kezét felfelé.
Szerintem látják a szellemeket.
én nem találgatok,tudom hogy vannak felsőbb erők.Tapasztalat (nem valami jó emlék).
A babák láthatják és talán mi is érzékeljük,csak az évek során annyira megszoktuk ezeket a jeleket,hogy az agyunk fel sem fogja már.A KISLÁNYOM A PLAFONRA MOSOLYOG ESTÉNKÉNT.aZ ANYÓSOMÉKHOZ HA BELÉPÜNK A HÁZBA ORDÍT,AMÍG EL NEM JÖVÜNK.nÉHÁNY ÉVE OTT HALT MEG APÓSOM.tUTI ez az amit érez vagy lát vagy mit tudom én.De hogy köze van hozzá az tuti
Az en kisfiam is szokott ilyeneket csinalni. Gondoltam ra enis hogy lat valamit, vagy valakit akit mi nem, de aztan gyorsan elhessegettem a gondolatot, de most mar futkos a hatamon a hideg :)
O is csinalja neha hogy nez a semmibe es vigyorog, sot kacag neha nagyokat ugy ahogy nekunk szokott.
Nem tudom mi lehet de remelem nem art nekunk :)
igen, látnak, sok kisgyerek van pl. "láthatalan barátjai" - akikkel beszélget, stb.
velem nagyfiam (1.5éves volt) közölte, mikor a hasamra tette a kezét, hogy baba... akkor még nem tudtam, de pár nap múlva kiderült, hogy jön a kistesó.
Éreznek-látnak- mert ők még nyitottak mindenre. 6éves koruk körül a legtöbbnek elveszik ez a képessége.Akiknél megmarad, azokból lesznek a látók, meg jósok stb...
állítólag.
:-)
Hát nem tudom, nekem megmaradt. A mai napig tisztán emlékszem, hogy mikor kicsi voltam és este lefeküdtem aludni egy alak mindig állt az ágyam végében. De én biztos, hogy nem mosolyogtam, mert féltem tőle.
Ezt a mai napig mikor szóba kerül szoktam mondani anyukámnak, de ő akkor se hitte el, hogy látok ott valakit és most is hülyének néz miatta, hogy még mindig szoktam ezzel foglalkozni.
En hulyesegnek tartottam kb 3 hettel ezelottig.
Panelba lakunk. Mikor vittem ki a kisfiamat setalni mindig sirt de csak amig ki nem ertunk. Liftbe meg nem volt semmi baja de mikor elhaladtunk egy folyoson ott mindig.
Hamarosan kiderult,hogy 10 napos hullat talaltak a hazba.
Most mar ugy gondolom lehet benne valami...
Ja 14 honapos a kisfiam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!