Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyszerűen a frász kerülget,...

Egyszerűen a frász kerülget, tényleg látják a babák a szellemeket?

Figyelt kérdés
Esténként a semmibe mosolyog a babám altatáskor, ma meg a kezét is nyújtotta arra, mint amikor más kezébe akar menni. A hideg futkosott a hátamon. Sokkal később ér haza a párom, majdnem féltem itthon lenni kettesben a babámmal. Ti jártatok már így? 7,5 hós egyébként a babánk.
2010. szept. 17. 00:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
67%
Igen. Kb 2 éves korukig. Tudnék mesélni, de én tisztában vagyok a dolgokkal és nem félek...
2010. szept. 17. 06:42
 12/20 anonim ***** válasza:
62%

A kicsik 3-5 éves korukig látják a szellemeket. A kisfiam is gyakran mutogat azonos helyekre. Sarokba, falra...

Most ugyan kiráz a hideg, mert hiszek a dologban, de amikor mutogat, csak annyit mondok, hogy nincs ott semmi. Másfél éves, és nagyon foglalkoztatja. Szerintem sokkal félelmetesebb, amikor barátnőm alig 3 éves kislánya fényes nappal közölte az anyjával, hogy "ott egy kiskutya", és "egy öreg néni olyan csúnyán néz rám". Na, ez a borzasztó...

2010. szept. 17. 06:43
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Kisfiam sokszor csinálta ezeket,a hideg rázott tőle. Nyújtotta a kezét, vagy egyszerűen csak gagyogott vagy nevetett a semmibe. Mondtam is neki, biztos itt van nagyapa, aki sajnos már nem láthatta az unokája születését.

Másik történet, nemrég volt egy haláleset a családunkban. Kisfiam a temetés napján, felült a kiságyba, tapsolt hangosan nevetett, és nyújtotta a kezét felfelé.

Szerintem látják a szellemeket.

2010. szept. 17. 07:31
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

én nem találgatok,tudom hogy vannak felsőbb erők.Tapasztalat (nem valami jó emlék).

A babák láthatják és talán mi is érzékeljük,csak az évek során annyira megszoktuk ezeket a jeleket,hogy az agyunk fel sem fogja már.A KISLÁNYOM A PLAFONRA MOSOLYOG ESTÉNKÉNT.aZ ANYÓSOMÉKHOZ HA BELÉPÜNK A HÁZBA ORDÍT,AMÍG EL NEM JÖVÜNK.nÉHÁNY ÉVE OTT HALT MEG APÓSOM.tUTI ez az amit érez vagy lát vagy mit tudom én.De hogy köze van hozzá az tuti

2010. szept. 17. 07:44
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Az en kisfiam is szokott ilyeneket csinalni. Gondoltam ra enis hogy lat valamit, vagy valakit akit mi nem, de aztan gyorsan elhessegettem a gondolatot, de most mar futkos a hatamon a hideg :)

O is csinalja neha hogy nez a semmibe es vigyorog, sot kacag neha nagyokat ugy ahogy nekunk szokott.

Nem tudom mi lehet de remelem nem art nekunk :)

2010. szept. 17. 07:47
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

igen, látnak, sok kisgyerek van pl. "láthatalan barátjai" - akikkel beszélget, stb.

velem nagyfiam (1.5éves volt) közölte, mikor a hasamra tette a kezét, hogy baba... akkor még nem tudtam, de pár nap múlva kiderült, hogy jön a kistesó.

Éreznek-látnak- mert ők még nyitottak mindenre. 6éves koruk körül a legtöbbnek elveszik ez a képessége.Akiknél megmarad, azokból lesznek a látók, meg jósok stb...

állítólag.

:-)

2010. szept. 17. 08:21
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
De mi is voltunk valamikor gyerekek...hogy lehet az h semmi nem marad meg mindebből??? Bocs az off-ért!
2010. szept. 17. 09:07
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, nekem megmaradt. A mai napig tisztán emlékszem, hogy mikor kicsi voltam és este lefeküdtem aludni egy alak mindig állt az ágyam végében. De én biztos, hogy nem mosolyogtam, mert féltem tőle.

Ezt a mai napig mikor szóba kerül szoktam mondani anyukámnak, de ő akkor se hitte el, hogy látok ott valakit és most is hülyének néz miatta, hogy még mindig szoktam ezzel foglalkozni.

2010. szept. 17. 10:14
 19/20 anonim ***** válasza:
Én mindig is féltem az ilyen dolgoktól. Most hogy terhes vagyok és belegondoltam egy kicsit megijedtem. Az a szerencse hogy sose vagyok egyedül itthon. Nagyon tudok félni az ilyen szellemes dolgoktól.
2010. szept. 17. 11:00
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

En hulyesegnek tartottam kb 3 hettel ezelottig.

Panelba lakunk. Mikor vittem ki a kisfiamat setalni mindig sirt de csak amig ki nem ertunk. Liftbe meg nem volt semmi baja de mikor elhaladtunk egy folyoson ott mindig.

Hamarosan kiderult,hogy 10 napos hullat talaltak a hazba.

Most mar ugy gondolom lehet benne valami...

Ja 14 honapos a kisfiam

2010. szept. 17. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!