Hogy viseli a babátok a nyári meleget a lakásban? (klíma nélkül)
Nehezen, de már elköltöztünk. Én hajnalban kicsit kinyitottam az ablakot, a forgalom miatt nem teljesen.
A folyosón 22-23 fok volt így azt csináltam, hogy a ventillátor hátulját ahonnan beforgatja a levegőt a folyosóra lógattam és a résnyire nyitott ajtaján befújattam, nem rá, hanem a sarokba.
A berregés fehér zaj volt, a szoba elviselhetőbb lett, viszont nem olyan jó megoldás mint ahogy hittem. Légkondi lett volna a legjobb, de a lakás elrendezkedése miatt nem lehetett volna jól megoldani, na meg tudtam hogy hamarosan költözünk belefektetni se akartam.
Első gyerek tetőtéri lakásba született, második családi házba. Mindkét helyen nagy a meleg nyáron, egyik lakásban sem volt ventilátor.
Tavaly 30 fokot is mért a termosztát nyáron.
A gyerekek jól bírták, általában rövid ujjú bodyban voltak simán. A láb izzadás miatt viszont néha kapott vékony zoknit a legkisebb, mert iszonyú hideg volt tőle a lába.
Nincs gond a nyári meleggel, a napközbeni hűsölést kell tudni megoldani. Közeli fás árnyékos park, napközbeni fürdőkád pancsolás, vizezett függönyök, ilyenek. Én általában kimozdultam velük, árnyékos hűvös helyekre mentünk, úgy jobb volt a helyzet. Pl ha budapesti vagy, a normafai sétány jó babakocsival és a fák alatt halad, olyan jó hűvös volt mindig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!