Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen babakocsiban vigyem a...

Milyen babakocsiban vigyem a bukós babát?

Figyelt kérdés
A kisfiam 8 hetes és mennünk kell oltásra. Nem tudom, hogy a baba hordozó vagy a mózes részben vigyem, mert elég bukós baba. Evés után kb háromnegyed órával indulnánk és kb 2 óra lenne míg odaleszünk.
2022. máj. 4. 20:31
 1/10 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem a hordozóban
2022. máj. 4. 20:34
 2/10 anonim ***** válasza:
75%

2 órát nem célszerű a hordozóban töltenie. Az rövid tartózkodásra van.

Semmi baja nem lesz a mózesben. És a mózesnek sem.

Lányom 10 hónapos koráig extra sokat bukott.

2022. máj. 4. 20:35
 3/10 A kérdező kommentje:
2-es te háton fekve tetted a mózesbe vagy oldalra fordítottad? Félek ha bukik megfullad. 🙈
2022. máj. 4. 20:40
 4/10 anonim ***** válasza:
23%
Hopp, bocsi, akkor elrontottam a gyerekem xD
2022. máj. 4. 20:42
 5/10 anonim ***** válasza:
56%
Dehogy fullad. Ez olyan régen megdőlt. Soha egy baba sem fulladt meg attól, hogy bukott. Éjszaka is sokkal biztonságosabb háton altatni, mint oldalt. Teríts alá egy pelust és kész. Biztosan mózesbe vinném.
2022. máj. 4. 20:44
 6/10 anonim ***** válasza:
66%

Mindkét fiam bukós volt. Nálunk a hordozó sem segített, mert ott meg amiatt buktak, mert picit görnyedten fekszenek, nem pedig egyenes hassal 😅

Én inkább arra készültem, hogyan lehet a legkönnyebben tisztítani.

Nyakba nyálkendő, ami nem csak ilyen mini háromszög. A legjobb ha szépen körbe fogja a nyakat,mert ha hátra csorog, azt is felfogja. De volt már, hogy textil pelust tűrtem be előkének. Aztán ezeket cseréltem mindig tisztára.

Oldalt vagy hason fekvés mózesben segít a viselt ruhán, de nem túl kellemes ha zötyög a járda..

Egy plusz, ami nem a kérdéshez tartozik: milumil AR Optima. Második fiam kapta védőnői ajánlásra és megszűnt tőle a bukás. Pedig azelőtt sokszor sugárban bukott és néha hányt is.

2022. máj. 4. 20:57
 7/10 anonim ***** válasza:
79%

3, nem hagyod magára, vagy igen?

Akkor meg észreveszed, ha rosszul bukna.

Egyébként hason volt el a legjobban a mózesben, ezért úgy feküdt (oldalra fordított fejjel).

6, sokaknak az AR se oldja meg.

2022. máj. 4. 21:04
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem hagyod magára

Nekem hason aludtak babakocsiban is a gyerekek

2022. máj. 4. 21:33
 9/10 A kérdező kommentje:

Első baba és tudom hogy nagyon túlaggódom.

Köszönöm a válaszokat.

Sajnos hason aludni nem szeret. 5 perc után ébred és nyűglődik.

Természetesen nem hagyom magára.

2022. máj. 4. 21:46
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a mózes fejrésze picit emelhető és úgy vittük. Nézd meg,hátha..én is véletlen vettem észre. Ha nem,szerintem akkor is be lehet úgy rakni plédet vagy valamit,hogy ne teljesen vízszintesen feküdjön. Ha meg így is bukik,akkor ott vagy,hogy segíts neki.
2022. máj. 5. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!