Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy 1 eves babanak mennyit...

Egy 1 eves babanak mennyit kene aludnia nappal?

Figyelt kérdés
2010. szept. 16. 21:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez tág fogalom minden baba másként alszik! Hallok sokat aki napi 1szer alszik 1-2órát vagy 2-3 órát. Az én 13 hósom 2szer alszik. 1-1,5 órától 2-2.5órát aszik 2szer! Változó.Ma pl: de, 40 percet aludt du meg 2órát.
2010. szept. 16. 22:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Az én 1 évesem pár napja egyszer aludt fél órát, ma viszont 2x másfelet. Össze-vissza.
2010. szept. 16. 22:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Az enyém másfél-2 órát. Már csak egyszer alszik napközben.
2010. szept. 16. 22:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Így van,sok mindentől függ.Nekem időjárástól is!Az én 16hós fiam általában este 8-tól reggel 6-ig alszik.Eddig 10óra körül aludt egy-két órát és délután 4körül egy másikat.Mostanában viszont dél körül elalszik és 2-3 óra múlva kel fel.
2010. szept. 16. 22:10
 5/6 anonim ***** válasza:
az én prüntyöm inkább de. alszik többet és du. ill. kora este alszik még egy fél órát!ha többet alszik du akkor este képtelenség 11nél hamarabb elaltatni!
2010. szept. 16. 22:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Az en babam, mostanaban csak 1szer alszik, 1 esetleg 1.5 orat. En ugy erzem ez nagyon keves, de nem lehet elaltatni delelott. Kb 7-8 kor kell es csak delre farad annyira el hogy el is aludjon. Aztan mar delutan nem alszik. Ez megy kb ket hete. Nagyon nyugos nar estere megis nehez elaltatni. Ejjel is jobban aludt mikor meg ketszer huzta a lobort nappal. Aztan egy darabig nem aludt csak egyszer de akkor 2-3 orat, es most meg ez. De azert nyugodtabb vagyok , hogy nem csak az en lurkom ilyen kis bagoly!
2010. szept. 16. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!