Babáknál lehet hallani, vagy észre lehet venni amikor pisilnek épp?.
Azt hallottam akik már szültek hogy a Kakit ugye lehet hallani kezdetben a "durrantásokból", később meg majd a szagokból, esetleg erőlködésből észrevehető.
Ugyanakkor felmerült h a pisilést lehet valahogy tudni hogy épp mikor csinálja? Van olyan aki látja/hallja/észreveszi?
A melegséget érzed, ha épp a kezedben van. Megtapogatod a pelenkát és érezni fogod, hogy buggyos=tele van. A legkisebb pelenkákon van sárga csík is, ami kék színű lesz, így ha benézel a body-ba rögtön látod hogy nedves-e...
Egyébként én volt olyan, hogy szoptattam, és közben hallottam, hogy mint egy kis patak, szó szerint úgy pisilt xD De ez csak egyetlen egyszer fordult elő.
Miért akarod ennyire tudni? 2 óránként így is úgy is kicseréled majd neki, ha meg előbb feltűnik, hogy tele van, akkor kicseréled és kész.
Az ec erre épít, hogy állítólag aki ügyes, kiszúrja az előjeleket is.
Na én szoros szimbiózisban voltam az első gyerekkel, gyakorlatilag alig voltam tőle külön, mert nem egyszerű csecsemő volt, mégse vettem észre soha. Elmúlt kettő amikor először kiszúrtam, hogy meg-megáll, amikor pisil.
A fiamnál csak akkor lehet észrevenni, ha épp nincs rajta pelenka. Feláll a fütyije és megy mindenfele a sugár, mint amikor a kerti slag elszabadul.
Meg van, hogy időnként kipisil, pl. ha a már valamennyire pisis pelus egyik combja felé dudorodik, a kukac meg az ellenkező irányba néz és akkor indul be a kisdolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!