8 hónapos babám hasán és hátán olyan száraz a bőr, hogy ekcémásodik. Eddig csak a babé testápolóját használtuk, de valami zsírosabb jobb lenne. Nektek mi vált be?
Dora Natura 13-as krémet nagyon ajánlom, keress rá.
2022. máj. 3. 18:55
2/9 anonim válasza:
Bepanthen sensidaily testapolot használjuk, napi 2x kenem így tökéletes a bőre. És van a mixa olajos fürdető, ami nagyon kedvező áron van, es hatékony a száraz, érzékeny bőrre nekünk.
2022. máj. 3. 19:43
3/9 anonim válasza:
Uriage Xémose
A lányom is ekcéma szerű foltokra kapta. Igaz, ő már nagyobb, de rajta van, hogy babáknak is használható. Pár nap alatt szépen rendbetette.
2022. máj. 3. 19:57
4/9 anonim válasza:
Tudom, nem ez volt a kérdés, de nálunk a tej elhagyásával elmúlt az ekcéma, ami semmi csodakrémmel nem szűnt meg véglegeaen. Azóta viszont krém nélkül gyönyörű, és ha terhelem tejjel, mindig visszajon az ekcéma
2022. máj. 3. 20:57
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat 😊
Tejterméket még nem kap, nemrég kezdtük csak a hozzátáplálást, anyatejes. Eddig nem volt ekcémás, kb 3 hete kezdődött. Pedig ugyan az a mosószer,öblítő is.
2022. máj. 3. 21:06
6/9 anonim válasza:
Nem akarom tovább vinni az étel allergia vonalat, mert nem csak ez az egy oka lshet de nwm tudok elmenni amellett hogy ha te tejet fogyasztasz és ő anyatejes akkor az olyan mintha ő is enné. Étel allergia esetén anyatejes babáknál az anyuka diétázik.
Csak pontosítani akartam ♥️😊
2022. máj. 4. 10:46
7/9 A kérdező kommentje:
De az a 8hónap alatt már csak jelentkezett volna hamarabb is. Meg nem csak a hasa , háta lenne ekcémás hanem gondolom mindenhol. Amúgy sajton kívül nem fogyasztok tejterméket és azt is csak reggelire.
Szerintem egy kicsit túl is öltöztetem szegénykémet, mától már lazábban van, hátha az is a baj
2022. máj. 4. 13:41
8/9 anonim válasza:
Fiamnak még a kórházban a csecsemősök a La-roche-posay AP+M Lipikart ajánlották. 14 hónapja ezt használom neki és semmi baja. Viszont nekem is szükségem van ekcéma miatt krémre. Magamnak az Uriage Xémos-t kezdtem el, tusfürdőjével együtt. Ez is bevált. Szóval ezt a kettőt bátran merem ajánlani.
2022. máj. 4. 20:30
9/9 anonim válasza:
Gyerekorvos által felírt gyógyszertári krémek, kenőcsök nem válnak be ilyen bőrproblémákra?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!