Melyik név a legjobb a leirtak közül? Van pár név amit kinéztünk a születetendő kisfiunknak.
A férjemnek tetszik a Milán, Erik, Martin.
Nekem pedig a Vencel és Zsombor.
Valahogy a Vencel felé hajlok. Mit gondoltok?
A vezeték nevünk kovács.
Vencel
Esetleg: Bence, Márton, Krisztofer, Balázs, Dávid, Tibor, Roland, Olivér
*Bár, még kicsit próbálgatom, ott a közepénél, ahol az Erik és a Zsombor találkozik, lehet, hogy nem lesz olyan egyszerű kimondani, és akkor,hogy ne akadjon össze a nyelvünk, vagy nemtom, mitől, lehet, hogy egy kicsit módosul ,,Cserik"-re. De mondjuk a Kovács az egy mindenki számára ismert, egyszerű, érthető, kedves név; szóval gondolom lehet, hogy magától értetődne, ohgy nem Ková Cserik Zsombor. :):):) De szóval nekem még ezzel együtt is tetszene a Kovács Erik Zsombor név. :):) Meg még,lehet úgy kimondani, hogy ne legyen zavaró, és tényleg, még fülre is egyértelmű legyen; amit hallunk. :):) Amúgy nemis a Cserik-kel van baj, hanem egy icipicit nehézkes kimondani. Mert nem olvad annyira össze, hanem egy kicsit nehézkes lesz.
Amúgy, akkor csinálok egy felsorolást. :):) Hogy nekem pl személy szerint, mint Gyakori-felhasználó, melyik a legjobban tetsző név,és melyik a legkevésbé. :) Amik ugyanannyira tetszenek, egy sorba írom. :):)
1.Erik
2.Zsombor
3.Martin
4.Vencel
5.Milán.
:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!