Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik név a legjobb a leirtak...

Melyik név a legjobb a leirtak közül? Van pár név amit kinéztünk a születetendő kisfiunknak.

Figyelt kérdés

A férjemnek tetszik a Milán, Erik, Martin.

Nekem pedig a Vencel és Zsombor.

Valahogy a Vencel felé hajlok. Mit gondoltok?

A vezeték nevünk kovács.

2022. máj. 1. 19:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
68%

Vencel

Esetleg: Bence, Márton, Krisztofer, Balázs, Dávid, Tibor, Roland, Olivér

2022. máj. 2. 20:46
 22/25 anonim ***** válasza:
Nekem a felsorolt nevek közül ami nagyon tetszik, az az Erik, ami tőle egy hajszállal kevésbé, az a Zsombor. Eriknek szólítanám. De amúgy az Erik Zsombor kicsit hasonlít az Ericsonra ami egy márka, úgy lehet,hogy Zsombor Erik-et adnék, mindkét keresztnevet 1Xre. :)
2022. máj. 12. 16:09
 23/25 anonim ***** válasza:
*bár, ez így kicsit kacifántos lesz, lehet, hogy mégis maradnék az Erik Zsombor sorrendnél. Most nézem, próbálgatom, és szerintem ez a vezetéknév el tudja simítani, hogy ne hallatszódjon ki belőle semmilyen képpen az ericson. Akkor ez így jó, akkor az én javaslatom, nektek,Kérdező , az Erik Zsombor. Hogy tehát Kovács Erik Zsombor.
2022. máj. 12. 16:11
 24/25 anonim ***** válasza:

*Bár, még kicsit próbálgatom, ott a közepénél, ahol az Erik és a Zsombor találkozik, lehet, hogy nem lesz olyan egyszerű kimondani, és akkor,hogy ne akadjon össze a nyelvünk, vagy nemtom, mitől, lehet, hogy egy kicsit módosul ,,Cserik"-re. De mondjuk a Kovács az egy mindenki számára ismert, egyszerű, érthető, kedves név; szóval gondolom lehet, hogy magától értetődne, ohgy nem Ková Cserik Zsombor. :):):) De szóval nekem még ezzel együtt is tetszene a Kovács Erik Zsombor név. :):) Meg még,lehet úgy kimondani, hogy ne legyen zavaró, és tényleg, még fülre is egyértelmű legyen; amit hallunk. :):) Amúgy nemis a Cserik-kel van baj, hanem egy icipicit nehézkes kimondani. Mert nem olvad annyira össze, hanem egy kicsit nehézkes lesz.

Amúgy, akkor csinálok egy felsorolást. :):) Hogy nekem pl személy szerint, mint Gyakori-felhasználó, melyik a legjobban tetsző név,és melyik a legkevésbé. :) Amik ugyanannyira tetszenek, egy sorba írom. :):)

1.Erik

2.Zsombor

3.Martin

4.Vencel

5.Milán.

:):)

2022. máj. 12. 16:18
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a férjed által preferált nevek tetszenek jobban, bármelyik. De jobb lenne, ha találnátok olyat, ami mindkettőtöknek tetszik.
2022. jún. 24. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!