Melyik név a legjobb a leirtak közül? Van pár név amit kinéztünk a születetendő kisfiunknak.
Figyelt kérdés
A férjemnek tetszik a Milán, Erik, Martin.
Nekem pedig a Vencel és Zsombor.
Valahogy a Vencel felé hajlok. Mit gondoltok?
A vezeték nevünk kovács.
2022. máj. 1. 19:50
12/25 anonim válasza:
10. Egyedül neked jutott ez eszedbe. Gondolom annyira utálod őket, hogy minden fingásukról tudsz :D
13/25 anonim válasza:
Szerintem a Zsombor nem illik a vezetnevhez, a többi normális név, nekem a Milán nem tetszik egyedül, de az sem gáz. A gyakori vezeték miatt akár a 2 keresztnev is jó, hogy ne hívjanak sok gyereket ugyanúgy. Pl a Kovács Erik Milán jól hangzik.
15/25 anonim válasza:
Milán, Zsombor, Martin.. Nagyon unalmas, elcsépelt nevek már. A Vencel az szép.
16/25 anonim válasza:
"Végre valaki aki szép normális neveken gondolkozik"
Az, hogy neked valami szép, még nem biztos, hogy másnak is. Szerintem a Zsombor és a Vencel sem szép név. A Zsombi, Zsombika főleg nem. Ettől másnak még tetszhet.
17/25 anonim válasza:
16.Szerintem úgy értette, hogy a napokban elég extrém neveket kérdeztek mint Lucifer, Káin stb...ezek meg normálisak meg "szépek" azokhoz képest :D...
18/25 anonim válasza:
Én a Vencelre szavazok. Még a Milán tetszik, de nem igazán illik a vezetéknévhez.
19/25 anonim válasza:
Martin vagy Milán. A Vencel meg a Bogyó és Babócában a szarvasbogár, azt biztos nem adnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!