Igaz h van olyan 5hos baba aki kapaszkodva az ágyba megy, meg stabilan ül?

Szia! Az én bébim 7 hónaposan állt fel, azt mondták, hogy nagyon korán. Most 8 hónapos, ülni úgy tud, ha feláll és lehuppan, kapaszkodva araszolgat oldalra.
Szerintem kamu, amit írtál.

Az én kisfiam 5 hónaposan már stabilan ült, 6 hónaposan ült fel magától. És szintén 6 hónaposan kezdett el rendesen mászni, és már akkor kapaszkodva fel is állt. Mostanáig a bútorok mellett ment, és 3 hete egyedül elindult(még éppen nem volt 11 hónapos).
Szóval létezik ilyen gyerek, de ő tényleg mindent hamarabb csinált az átlagnál. Nálunk a környezetünkben sokan látták nap mint nap, hogy miket tud már, és csodálkoztak rajta.
DE nem egyformák a gyerekek!!!
Nekem van egy 6 éves lányom is aki 7 hónaposan ült stabilan, 9 hónaposan ült fel magától. 10 hónaposan kezdett el kapaszkodva menni, de nem a bútorok mellett, hanem fogni kellett mindkét kezét. Végül 14 hónaposan indult el egyedül.
Tehát nekem nagyon különböző a 2 gyerekem, de van ilyen is meg olyan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!