Anyukák hogy birjatok az éjszakázást?
Az első két hónap rettenetes volt, napi 12 órát cicin lógott, 4 óránál többet nem tudtam aludni egy éjszaka összesen, nappal is csak negyed órákra bóbiskoltam be. Hétvégén ha volt segítségem akkor aludtam nappal sokat. Aztán jobb lett. Én is megszoktam, összecsiszolódtunk, aztán már hagyott egyhuzamban is aludni 2*3 órát, meg nappal 2 órat. Ennyivel megvoltam. Fogzáskor mindig negyed-felóránként kelt napokig, zombi voltam. Most múlt 2 éves, múlt héten volt az első "átaludt" éjszakája, 7 órát aludt egyben, majd pár perc simogatás után visszaaludt meg 1 órára, egy megváltás volt.
Menni fog, lassan hozzá fog szokni a szervezeted a kevés alváshoz és a felriadásokhoz. Amikor már úgy érzed biztos hogy nem bírsz még egy éjszakát, a baba segíteni fog, kevesebbszer fog kelni vagy picit tovább aludni. (Ezt tapasztaltam, vagy csak annyira hulla voltam hogy lekapcsolt az agyam és nem hallottam egy ébredést) Nappal próbálj meg annyit aludni amennyit lehet, minden más ráér. Ha jön valaki hozzátok látogatóba akkor is feküdj le nyugodtan pihenni kicsit, amíg más vigyáz rá. Fél óra is sokat számít.
Ilyenkor kell sajnos feladni minden elved.
Aludjatok 1 ágyban, ha nappal alszik aludj teis (tudom, szalad a ház stb stb de ezt ilyenkor tojd le..)
Nincs senki aki vigyázhatna egy pár órát a babára amíg te alszol?
Hova lett a baba apja?
Ja, ja aludjatok egy ágyban tök jó tipp... aha...
3 éves a fiam, mi 1 ágyban aludtunk. 1 éves koráig így is kismilliószor kelt, de végülis csak belenyomtam magam a szájába, nem kellett mászkálnom
Cserébe 3 évesen a mai napig nem tudjuk kutenni az ágyunkból. Hiába teszem át a sajátjába, ordít.
Ha mikor elaludt akkor teszem át, kb ejfélig alszik ott, majd jön is vissza közénk.
Lányom most van ebben az időszakban, inkább kikelek az ágyból 2óránként, de cserébe a saját ágyában alszik
#13 az ilyen tanacsoktol fogja elejteni ejjel 2kor amikor huszadjara kel fel hozza es kimerult es nincs segitsege.
Majd megoldja ezt a problemat ha 3eves lesz a gyerek es meg mindig vele alszik, de addig el kell jutnia. Jelenleg egyedul.
A tied megcsinalja mert hagyod, inkabb te nezd a Supernannyt, epp az ilyen 3eveseket teszi helyre.
Az enyem pl a masodik ejszaka megertette h innentol a masik szobaban alszik. Tehat ilyen is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!