11hos. Lanyom totyis, en nem adok ra cipot itt bent csak vastag zoknit, vajon jol teszem? Es meg mindig felebred ejszaka 1x es hajnalba 1x. Hogyan szoktassam le a felkelesrol? Meg szopik. Ti szedtek valamijen vitamint? Es a babatok?
Figyelt kérdés
2008. dec. 18. 10:02
1/3 anonim válasza:
Az kérdés első részére válaszolok: adjál rá bentre szandit, vagy kis cipőt, aminek van talpkiképzése (Pl.: Siesta) , mert egyenes talajon nem jó ha csak zokniban van. Ha kint tanulna járni, nyáron az egyenetlen talaj jót tenne a lábizmainak, de az egyenes nem. Mindenképp adj rá cipőt! Sok járáshibát okozhat, ha zokniban tanul járni.
2/3 anonim válasza:
En meg pont ugy tudom, hogy a lakasban lehet csak zokniban, ne adjunk ra kiscipot vagy szandalt, mar az is befolyasolja a talpizmok mukodeset.
3/3 anonim válasza:
én is úgy tudom még nem jár tökéletesen (egyedül) nem kell rá cipő!!! ezt egy ortopéd szakorvos mondta a tv-ben. Vastag zokni bentre elég. Azt meg hogy betétes (pl.siesta ) cipót addj rá azt nem a szülő dolga eldönteni, ha van valami gond a járásával akkor indokolt csak az ilyen fajta cipő.
második kérdésedre nem tudom a választ nálunk 3 hónapos kortól alussza át az éjszakát, most 4,5 és újból kelünk éjjel. nem tudom....
Vitamint én szedek a Lenkei alapvitaminját. A baba csak a kötelező K és D vitamint kapja, mást nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!