Újszülöttre adnátok kantáros nadrágot, pulóvert, pólót vagy mellényt?
Kantáros nadrág ha patentos a lába köze,ugyanolyan jól manőverezhető mint a rugi,csak mellesleg melegebb...ha elmentek valahova adhatsz rá szerintem,csak ne farmer legyen,hanem valami kényelmes anyag.Igazából ugyanaz mint az ujj nélküli rugdalózó.Zoknival vagy harisnyával adnám rá.
Mellényt (ha azokra a pufi kapucnisakra gondolsz)nem adnék újszülöttre,nagyon kényelmetlen lenne neki a kapucnin feküdni,mellesleg a ha olyan hideg van hogy kell a vastag mellény,akkor meg a kezei fáznának merthogy azon nincs semmi.
Pulóvert,pólót szeritem vehetsz egyet kettőt nyugodtan,kardigánt,cipzáros felsőt akár rugi tetejére is rá lehet adni.
Bár az én tapasztalataim nyári babára szólnak,akkor meg ugye más a helyzet mint hidegben,én akkor vettem neki minden féle ruhákat(csakis kényelmeset),meg kaptunk is, de mondjuk ő "szeretett" öltözködni,soha meg sem nyikkant közben,pedig volt hogy 3x átöltöztettem indulás előtt...
A következő babám most fog születni,most nem tudom hogy mi lesz a vélemyényem 2 hónap mulva,lehet hogy nála nem válik be csak a rugi és társai.
Szia! Én nem kínoztam ilyesmivel egyik babámat sem. legyen a lehető legkönnyebben ráadható és levehető, kényelmes -ezek között is vannak meseszépek :) Mert az is fontos persze :)
A harisnya kifejezetten utálatos. Próbáld ráadni egy rongybabára :DDDD
Ami végig cipzáras, az a legjobb. Oldalt a legpraktikusabb.
Otthonra kókuszpólya, főleg ha látogatók mennek, akik megfoghatják a babát, de sírós, nyűgös, hasfájós babának kiváló meleg fészek főleg így tél közeledtével. Éjszakára pedig hálózsák, azt nem tudja lerúgni, mint a takarót. Léteznek viszonylag vékony, mégis extra meleg hálózsákok, alig kell aláöltöztetni.
Derekas nadrágot addig semmi esetre sem javasolnám, amíg a köldökcsonk le nem esik, akkor is csak nem túl szoros és vastag gumijút, hogy ne szorítson, ne törje fekvés közben. Kantáros nadrág ugyanez szerintem.
Pulóverünk volt, a rugira vagy aká is adtam, ha hűvös volt és ugyanígy kezeltem a harisnyát is, volt 2 db, ha kellett, volt mihez nyúlni.
A nadrágos korszakban (kb.3 hónapos korától) volt póló és mellény is a pulcsik mellett, mert én hu.body-ra simán ráadtam a ru.pólót, megvolt 2 réteg én nem pulcsi volt. Meg még csini is volt.
Viszont úgy 3 hónapos koráig a rugi a legjobb és a body. Meleg, nem csúszik ki/fel a dereka, mint a pólónak, viszont a rugi alá pláne télen zokni kell! Persze a gumírozást érdemes megnézni, elvetemült szoros tud némelyik lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!