Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Újszülöttre adnátok kantáros...

Újszülöttre adnátok kantáros nadrágot, pulóvert, pólót vagy mellényt?

Figyelt kérdés
56-os méretű ilyen cuccokat láttam most sokat, de hát kényelmesek ezek egy újszülöttnek? Nagyon szépek amúgy, de nem tudom, mennyire praktikusak. Most várom az első babámat, a hétvégén szeretnék bevásárolni, de eddig csak body-kban és rugdalózókban gondolkoztam. És aki pl. nadrágot ad a babára, húz a lábára zoknit? Vagy mit ad még rá?
2010. szept. 16. 12:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én is a praktikusság híve vagyok. Csak bodyt és tipegőt használtam, meg kaptunk néhány kisnadrágot, aminek volt lábfeje, így nem kellett hozzá zokni. Nem vennék az általad felsorolt darabokból egyet sem.
2010. szept. 16. 13:14
 12/15 anonim ***** válasza:

Kantáros nadrág ha patentos a lába köze,ugyanolyan jól manőverezhető mint a rugi,csak mellesleg melegebb...ha elmentek valahova adhatsz rá szerintem,csak ne farmer legyen,hanem valami kényelmes anyag.Igazából ugyanaz mint az ujj nélküli rugdalózó.Zoknival vagy harisnyával adnám rá.

Mellényt (ha azokra a pufi kapucnisakra gondolsz)nem adnék újszülöttre,nagyon kényelmetlen lenne neki a kapucnin feküdni,mellesleg a ha olyan hideg van hogy kell a vastag mellény,akkor meg a kezei fáznának merthogy azon nincs semmi.

Pulóvert,pólót szeritem vehetsz egyet kettőt nyugodtan,kardigánt,cipzáros felsőt akár rugi tetejére is rá lehet adni.

Bár az én tapasztalataim nyári babára szólnak,akkor meg ugye más a helyzet mint hidegben,én akkor vettem neki minden féle ruhákat(csakis kényelmeset),meg kaptunk is, de mondjuk ő "szeretett" öltözködni,soha meg sem nyikkant közben,pedig volt hogy 3x átöltöztettem indulás előtt...

A következő babám most fog születni,most nem tudom hogy mi lesz a vélemyényem 2 hónap mulva,lehet hogy nála nem válik be csak a rugi és társai.

2010. szept. 16. 13:23
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia! Én nem kínoztam ilyesmivel egyik babámat sem. legyen a lehető legkönnyebben ráadható és levehető, kényelmes -ezek között is vannak meseszépek :) Mert az is fontos persze :)

A harisnya kifejezetten utálatos. Próbáld ráadni egy rongybabára :DDDD

Ami végig cipzáras, az a legjobb. Oldalt a legpraktikusabb.

Otthonra kókuszpólya, főleg ha látogatók mennek, akik megfoghatják a babát, de sírós, nyűgös, hasfájós babának kiváló meleg fészek főleg így tél közeledtével. Éjszakára pedig hálózsák, azt nem tudja lerúgni, mint a takarót. Léteznek viszonylag vékony, mégis extra meleg hálózsákok, alig kell aláöltöztetni.

2010. szept. 16. 13:24
 14/15 anonim ***** válasza:

Derekas nadrágot addig semmi esetre sem javasolnám, amíg a köldökcsonk le nem esik, akkor is csak nem túl szoros és vastag gumijút, hogy ne szorítson, ne törje fekvés közben. Kantáros nadrág ugyanez szerintem.

Pulóverünk volt, a rugira vagy aká is adtam, ha hűvös volt és ugyanígy kezeltem a harisnyát is, volt 2 db, ha kellett, volt mihez nyúlni.

A nadrágos korszakban (kb.3 hónapos korától) volt póló és mellény is a pulcsik mellett, mert én hu.body-ra simán ráadtam a ru.pólót, megvolt 2 réteg én nem pulcsi volt. Meg még csini is volt.

Viszont úgy 3 hónapos koráig a rugi a legjobb és a body. Meleg, nem csúszik ki/fel a dereka, mint a pólónak, viszont a rugi alá pláne télen zokni kell! Persze a gumírozást érdemes megnézni, elvetemült szoros tud némelyik lenni.

2010. szept. 16. 15:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Egyetertek,rugi es body a legpraktikusabbak es a legkenyelmesebbek a babanak!es elolgombolos legyen,ne hatul es a body is hogy ne a fejen kelljen athuzni,azt utaljak!szep babavarast,jo vasarlast kivanok!!!:)
2010. szept. 17. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!